Samsung GALAXY S21: OFICIAL, Data de Lansare e 14 Ianuarie (VIDEO)

Samsung GALAXY S21 are in mod oficial anuntata data de lansare pentru ziua de 14 ianuarie, iata ce surprize a pregatit compania Samsung pentru noi.

Samsung GALAXY S21 a devenit oficial in momentul de fata, compania Samsung confirmand faptul ca va lansa noua sa serie de telefoane in data de 14 ianuarie in cadrul unui eveniment care va avea loc exclusiv online, asa cum se asteptau, de altfel, multi oameni.

Samsung GALAXY S21 va avea debutul cu o luna si jumatate inainte de data la care compania Samsung a lansat seria Samsung GALAXY S20 pentru clientii din toata lumea, iar asta e ceva la care nu se asteptau multi, pentru ca zvonurile de anul trecut privind lansarea timpurie, nu erau primele din istorie.

Samsung va lansa GALXY S21, S21 Plus, S21 Ultra pe 14 ianuarie

Samsung GALAXY S21 a avut deja mai toate noutatile majore dezvaluite pentru fanii Samsung din intreaga lume, astfel ca putine noutati au ramas ascunse de oameni, dar asta nu inseamna ca nu vom vedea cateva surprize bune de la compania coreeana cand va avea loc lansarea.

Samsung GALAXY S21 este o serie compusa din trei telefoane, S21 Plus si S21 Ultra urmand a fi lansate deasemenea in data de 14 ianuarie, iar preturile si specificatiile pentru toate cele trei modele vor fi diferite, asa cum e si normal pentru orice serie de telefoane.

Samsung GALAXY S21 ar putea fi lansat la inceputul lunii februarie, la doua, sau trei, saptamani distanta de prezentarea oficiala, insa as miza mai mult pe trei saptamani, in loc de doua, asa cum a facut in trecut Samsung si cu celelalte modele ale sale.