Auchan: Important Anunt Oficial pentru MILIOANE de Romani

Auchan castig

Auchan a facut un important anunt oficial pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare pentru toate magazinele sale din Romania, si mai jos puteti vedea despre ce este vorba. Auchan a publicat doar un teaser pentru noutatile pe care vrea sa le ofere pentru clientii din toata Romania, si mesajul de la finalul sau are in vedere intentia de a oferi romanilor posibilitatea de a iesi mai castigati cand isi fac cumparaturile in magazinele sale.

Auchan ar putea anunta pentru toti clientii un sistem similar cu cel LIDL Plus, sau Kaufland Card, ambele oferindu-le romanilor posibilitatea de a beneficia de oferte speciale pe telefoane in aplicatii dedicate. Nu e clar daca Auchan are un sistem de tip moneyback pregatit pentru a fi anuntat, sau va face fix ceea ce vedem la concurenta sa, insa cel mai probabil vorbim despre a doua situatie, care e mult mai usor de implementat in momentul de fata pentru ei.

Auchan: Important Anunt Oficial pentru MILIOANE de Romani

Auchan are deja oferte variate si foarte bune pentru clientii din toata Romania, insa desigur ca oriunde este loc de mai mult, si mai bine, astfel ca probabil vorbim despre o schimbare si mai interesanta. Cei de la Auchan spun ca pe data de 31 martie vor dezvalui totul in mod oficial pentru clientii din Romania, astfel ca atunci vom afla detaliile cu privire la schimbarile care vor fi dezvaluite insa intre timp e posibil sa mai vedem si alte teasere de la lantul de hypermarket-uri.

Auchan este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania, iar in ultima perioada a inceput sa le ofere clientilor tot mai multe oferte atractive, si cel mai probabil tot despre asa ceva vom avea parte aici. Auchan s-a concentrat in ultimele luni pentru a imbunatati experienta de care au parte in toate magazinele sale din toata tara, iar aceasta noua campanie este gandita deasemenea pentru ca romanii sa aiba parte de ce e mai bun.

Auchan va face anuntul oficial in data de 31 martie, asa ca mai avem doar o saptamana de asteptat pana in momentul in care totul va deveni oficial pentru romani.