iPhone 13: Productia Procesorului Incepe Inainte de Vreme

iPhone 13 productie procesor devreme

iPhone 13, urmatorul model de telefon pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clienti, urmeaza sa aiba noul chip A15, care include si procesorul, fabricat mult mai devreme decat in anii anteriori, chiar de luna viitoare, in loc de T3 2021.

iPhone 13 ar putea fi produs mai devreme decat iPhone 12 de catre cei de la Apple dupa ce anul trecut lansarea noii serii a fost amanata pana in octombrie din cauza problemelor generate de catre Coronavirus la nivel global, insa in 2021 ar trebui sa se revina la “programul” obisnuit.

iPhone 13 ar urma sa aiba procesorul intrat in productie din luna mai pentru ca telefonul sa poata fi asamblat inca din luna august, la fel ca modelele lansate pana in 2020, deci o lansare in septembrie pare cat se poate de plauzibila in acest moment.

iPhone 13 ar urma sa aiba un procesor mult mai eficient din punct de vedere energetic, dar si mai performant, decat cel inclus in actuala serie iPhone 12, adica upgrade-uri obisnuite pentru procesoarele noi pe care le lanseaza compania Apple pentru clientii sai in mod obisnuit.

iPhone 13 ar trebui sa fie deasemenea vandut la cam acelasi pret precum modelele actuale, iar asta pentru ca nu se preconizeaza o crestere de preturi in aceasta perioada in care intreaga lume trece printr-o situatie dificila, si asta pentru ca vanzarile ar putea fi serios afectate.