Fortnite: Importanta Schimbare Surpriza catre Multi Jucatori

Fortnite performante
Fortnite face o schimbare importanta pentru experienta de joc.

Fortnite are lansata o foarte importanta schimbare surpriza pentru multi dintre jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care trebuia sa vina de mult mai mult timp, dar este oferit abia acum pentru toata lumea, insa e bine ca totusi vine.

Fortnite are lansata o noua functie speciala numita Performance Mode, iar cu ajutorul sau jucatorii care au PC-uri vechi, cu capacitati hardware reduse, se pot bucura de performante mult mai bune cat se joaca in lumea virtuala creata de catre Epic Games.

Fortnite are in sectiunea sa de setari o sub-sectiune speciala in care acest Performance Mode poate fi activat de catre oricare dintre utilizatorii interesati, el reducand calitatea vizuala a jocului pentru ca numarul de FPS-uri sa fie cat mai mare, si fluiditatea sa creasca substantial.

Fortnite are numarul de FPS-uri crescut de pana la 3 ori multumita acestui nou mod de joc, si practic vorbim modificarea unor setari pe care oricine le putea face si singur pentru a-si creste numarul de FPS-uri in joc, dar Epic Gams s-a gandit ca un sistem care sa faca asta automat ar fi mai bun.

Fortnite performante mod
Noua sectiune pentru activarea modului de performantel al Fortnite.

Fortnite ofera posibilitatea de a folosi acest Performance Mode doar in Battle Royale, sau in modurile creative, insa din pacate in oricare dintre celelalte moduri de joc el nu poate fi folosit de catre jucatori, asa ca aceasta limitare nu e tocmai una care va fi apreciata.