DACIA Logan 2022: Noi Imagini cu care Arata Modelul Special

DACIA Logan 2022 verificari

DACIA Logan 2022 este in proces final de pregatire pentru lansare in urmatoarele luni, noua masina a producatorului din Romania urmand a veni cu multe noutati foarte importante pentru clienti. Mai exact, DACIA Logan 2022 este o combinatie intre vechiul model MCV si cel actual Lodgy, urmand a oferi ceea ce ofera ambele, adica atat versatilitate ca utilitara, cat si ca masina pentru transport de pana la 7 pasageri, ceva ce acum nu mai e oferit.

DACIA Logan 2022 a aparut in ultimele luni intr-o varietate de imagini care ne-au aratat procesul de testare prin care a trecut masina, iar acum vedem noi imagini care ne dezvaluie fix acelasi lucru. Vorbim despre DACIA Logan 2022 aflata in plin proces de testare intr-o zona cu temperaturi reduse si multa zapada, astfel incat producatorul roman sa vada in ce conditii poate fi ea condusa inclusiv cand soferii trebuie sa treaca prin zone de acest gen.

DACIA Logan 2022: Noi Imagini cu care Arata Modelul Special

DACIA Logan 2022 verificari zapada
FOTO: Autoexpress.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie prima masina de la DACIA care va avea integrat un sistem de propulsie hibrida, adica va fi combinat un motor cu combustie interna cu unul electric. Nu se stie foarte clar ce fel de motor va avea DACIA Logan 2022, insa presa straina spune ca ar putea fi vorba despre unul pe benzina, de 1.6 litri, cu 136 de cai putere, secondat si de un motor electric, care totusi doar va tine masina in mers, nu va fi folosit si pentru plecarea de pe loc.

DACIA Logan 2022 verificari teste
FOTO: Autoexpress.

DACIA Logan 2022 va veni deasemenea pe platforma CMF-B a celor de la DACIA, impreuna cu o multitudine de schimbari atat la interior, cat si la exterior, iar asta in conditiile in care Logan 3 a fost un succes urias. Pentru DACIA Logan 2022 vo fi oferite fix aceleasi noutati pentru ca intreaga strategie a celor de la DACIA a avut in centru implementarea tuturor acestor modificari in mai multe modele din serie, inclusiv in Duster 2021.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie prezentata in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin septembrie, iar lansarea pe piata ar putea avea loc undeva prin luna ianuarie a anului viitor.