Fortnite: Noul Mod de Joc care va fi Lansat de catre Epic

Fortnite supravietuire

Fortnite va avea un nou mod de joc lansat de catre Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor sai mai multe optiuni cand vine vorba despre modul in care se distreaza in joc.

Fortnite va ave un nou mod de joc de tip survival mode, acesta urmand a avea denumirea Daybreak, iar descoperirea a fost facuta multumita analizarii fisierelor interne ale patch-ului cu numarul 16.40, astfel ca totul este relativ nou anuntat pentru noi toti.

Fortnite trebuia sa aiba acest nou mod de joc lansat de catre Epic Games cu mai mult timp in urma, dar se pare ca in final compania americana a decis sa amane punerea sa in distributie din motive care pana acum n-au fost dezvaluite pentru jucatori.

Fortnite, conform descrierii care a fost descoperita pentru acest nou mod de joc, urmeaza sa duca jucatorii pe o zona necunoscuta a unei insule, fara a sti cum au ajuns acolo, iar din acel punct trebuie sa caute arme si munitie pentru a putea lupta cu creaturile care apar noaptea in acea regiune.

“Te trezești singur și dezarmat de-a lungul coastei unei insule, fără să-ți amintești cum ai ajuns. Căutați rapid arme și muniție înainte de căderea nopții și creaturile încep să colindă dealurile, vânând prada. Fii cu ochii pe ceilalți oameni blocați care s-ar putea dovedi a fi aliați de neprețuit în lupta ta de a rămâne în viață pe insula din ce în ce mai ostilă.”

Fortnite introduce acest nou mod de joc pentru toata lumea in ideea de a le oferi oamenilor noi optiuni pentru a se distra in cadrul titlului sau, si vorbim despre o decizie extrem de buna pentru toata lumea in momentul de fata, ceea ce e grozav.