DACIA Logan 2022: Schimbarile Speciale pentru Modelul Nou

DACIA Logan 2022 motoare

DACIA Logan 2022 este pregatita pentru a fi lansata pe pietele din intreaga lume in aceasta perioada, masina fiind in ultimele faze ale procesului de testare, astfel ca o asteptam intr-o prezentare oficial in curand. DACIA Logan 2022 e testata in public acum in aceeasi perioada in care Logan 3 era testata anul trecut inainte de a fi lansata, astfel ca ne putem astepta ca acest model sa ajunga in reprezentante in aceeasi perioada de timp precul modelul anterior.

DACIA Logan 2022 va veni ca un inlocuitor pentru Lodgy si MCV, iar in baza a ceea ce stim acum, se pare ca va aduce cam tot ceea ce vedem in Logan 3, inclusiv motorizarile bune, sau proaste. Conform presei din Franta, se pare ca DACIA Logan 2022 urmeaza sa vina cu motorizari care incep de la SCe 65, si ajung pana la ECO-G 100, slabe daca ne gandim ca masinile ar trebui sa transporte pana la 7 persoane, sau chiar marfa, dar ele trebuie sa fie si ieftine.

DACIA Logan 2022: Schimbarile Speciale pentru Modelul Nou

DACIA Logan 2022 ar urmas a fie oferita inclusiv intr-o versiune TCe 90 CVT, adica cu deja cunoscuta cutie de viteze automata CVT, cea care ar trebui sa aduca multa modernitate pentru masinile DACIA. Desigur ca acest model va fi si foarte scump, asa cum se intampla in cazul Logan 3, versiunea cu cutie de viteze CVT fiind cea mai scumpa dintre toate, si nu este exclus ca in cazul DACIA Logan 2022 sa fie vorba despre fix aceeasi situatie pentru clientii romani.

DACIA Logan 2022 va fi mai mult ca sigur o masina foarte interesanta pentru foarte multi dintre romanii, sau europenii, care vor o masina cu care sa faca mai mult. Aici vorbim atat despre transportul de persoane, cat si despre transportul de marfa, deci DACIA Logan 2022 va fi o masina versatila care ar trebui sa raspunda multor nevoi, chiar daca va avea motorizari nu prea puternice, exceptand-o pe cea hibrida, si ar fi scumpa.

DACIA Logan 2022 va avea o versiune hibrida cu motorizare de peste 100 de CP, teoretic, insa ea s-ar putea apropia serios de valoarea de 20.000 de euro, daca cumva o va si depasi.