iPhone 13: Culoarea Neobisnuita pentru Modelele Noi din 2021

iPhone 13 roz

iPhone 13 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru toata lumea anul acesta, iar acum aflam si ca e posibil sa vedem o culoare neobisnuita folosita pentru noile modele, ceva ce pana acum parea a fi imposibil.

iPhone 13 are sanse de a fi lansat intr-o versiune roz asa cum sunt sanse ca Apple sa implementeze o camera de 200 de megapixeli, dar surprize majore au mai fost pana acum cu privire la telefoanele celor din Cupertino, asa ca nu ar trebui exclus absolut nimic.

Lansarea iPhone 13 intr-o versiune roz e zvonita de catre surse din China pentru luna decembrie a acestui an, ceva ce pare destul de improbabil din moment ce stim cu totii ca in septembrie, sau octombrie, vor fi lansate noile modele de telefoane ale americanilor.

Toata lumea stie ca seria iPhone 13 a celor de la Apple va veni cu multe noutati surprinzatoare, in special pe partea de design, iar asta este una dintre vestile cele mai bune pentru ca vom avea parte de mai multe tehnologii de ultima ora intr-un final.

iPhone 13 roz culoare

iPhone 13 ar putea fi totusi mai scump decat modelele pe care cei de la Apple le-au lansat pana acum pentru clienti, iar asta in principal din cauza noutatilor majore care sunt pregatite, dar mai multe despre planurile companiei vom afla abia prin toamna.