MEGA IMAGE: Anunt Oficial, Romani Uimiti de ce se da Gratuit

MEGA IMAGE apartament

MEGA IMAGE este unul dintre marile lanturi de supermarket-uri din toata Romania, foarte multi romani trecandu-le zilnic pragul pentru a-si face cumparaturile, iar pentru ei vine un anunt care pe multi i-a uimit. Cei de la MEGA IMAGE ii anunta pe clientii din toata Romania ca pot castiga un apartament in valoare de 60.000 de euro daca au un card Mastercard si isi fac cumparaturile din locatiile sale, apoi se inscriu la acest concurs special.

MEGA IMAGE vorbeste mai jos doar despre premiul cel mai mare, un apartament, insa in realitate exista si multe altele pe care clientii sai din toata Romania le pot castiga in aceasta perioada. Vorbim despre 100 de vouchere de cumparaturi care au valoarea de 100 de LEI fiecare, insa si 6 trotinete electrice care va pot ajuta sa va deplasati mult mai usor prin traficul tot mai aglomerat al oraselor mari in care magazinele MEGA IMAGE sunt prezente.

MEGA IMAGE: Anunt Oficial, Romani Uimiti de ce se da Gratuit

MEGA IMAGE spune ca nu conteaza daca persoanele care se inscriu in concurs isi fac cumparaturile din magazinele sale, cele Shop & Go ale partenerilor, sau din magazinul online. Important este ca toti clientii care sunt interesati de acest concurs sa se inscrie in website-ul MEGA IMAGE, ori prin SMS, pentru a fi luati in considerare cand vor fi extrasi castigatorii, si e important sa faceti asta pentru ca altfel nu veti participa la tragerea la sorti.

MEGA IMAGE nu are limite in ceea ce priveste tipurile de produse care trebuie cumparate pentru a va inscrie in concurs, si nici in ceea ce priveste tranzactia, astfel ca oricine se poate inscrie. Desigur ca puteti incerca sa va inscrieti si de mai multe ori in concursul celor de la MEGA IMAGE pentru a va bucura de premiile grozave care au fost anuntate, insa norocul e singurul care va poate ajuta sa castigati ceea ce ofera acum lantul de magazine.

MEGA IMAGE desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati cat de rapid puteti pentru a nu regreta ca nu v-ati inscris la timp.