Auchan: Electrocasnicele cu Bonus la Reducerile din Romania

Auchan bonus

Auchan are doar in cursul urmatoarelor zile o serie de promotii extrem de interesante pentru electrocasnice, astfel ca le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara produse de acest gen cu bonus la reducere. Mai exact, cei de la Auchan au decis sa le ofere clientilor care au card MyClub posibilitatea de a se bucura de oferte speciale care le aduc un bonus pe card atunci cand cumpara electrocasnice, chiar daca ele au deja pret redus in magazine.

Auchan are aceasta promotie disponibila exclusiv pentru cei care au un card MyClub, deci daca nu aveti unul, nu puteti profita de absolut nimic, mai ales ca bonusul este oferit direct pe card. Cei de la Auchan ofera mai jos un link catre pagina de pe website-ul lor in care prezinta promotiile care sunt disponibile in momentul de fata pentru toata lumea, si pentru care se ofera acel bonus la cumparaturi, dar numai pentru produsele care fac parte din acea promotie.

Auchan: Electrocasnicele cu Bonus la Reducerile din Romania

Auchan stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru reduceri bune la electrocasnice, astfel ca ne ofera posibilitatea de a ne bucura de promotii cu mult peste asteptari. Bonusul de 20% oferit pe card poate fi folosit de catre clienti pentru alte achizitii in viitor, astfel ca nu veti avea bani in bana, ci bani in contul vostru MyClub pe care ii veti putea folosi la discretie pentru ceea ce veti putea cumpara in viitor din magazinele fizice.

Auchan nu are bonusuri doar la electrocasnice care sunt reduse bine, ci si la alte tipuri de produse pe care le vinde in momentul de fata in toata Romania, asa ca e bine sa va uitati la toate ofertele. In aplicatia proprie Auchan listeaza cele mai bune reduceri de care poate profita oricine, deci puteti vedea acolo ce anume puteti gasi in magazine cu bonus, sau pret redus, sau ce puteti comanda online cu beneficii la fel de mari in Romania.

Auchan are toate aceste promotii pentru perioade limitate de timp, iar in cazul electrocasnicelor ele sunt disponibile doar de astazi si pana luni, asa ca aveti putin timp pentru a profita de tot.