DACIA Logan 2022: Decizia Importanta privind Modelul Special

DACIA Logan 2022 pastrare

DACIA Logan 2022 este unul dintre modelele noi de masini pe care cei de la DACIA vor sa le lanseze pentru clienti in urmatorul an, celalalt fiind DACIA Duster 2021, care ar trebui sa fie prezentat saptamana viitoare. DACIA Logan 2022 este un cu totul alt tip de masina, nu un SUV, dar asta nu inseamna ca este mai putin importanta, ci din contra, va fi unul dintre modelele de referinta care va aduce si o premiera extrem de importanta pentru DACIA in 2022.

DACIA Logan 2022 a fost in centrul foarte multor zvonuri care au anuntat faptul ca DACIA si Renault intentioneaza sa aduca intr-un final in oferta companiei un prim model hibrid de masina. Aceast va fi o premiera uriasa adusa de catre DACIA Logan 2022 pentru Romania si DACIA, insa ar putea fi una care sa ramana pentru ani buni deoarece nu a fost luata inca o decizie cu privire la oferirea Duster 3 intr-o versiune hibrida de catre cei de la DACIA, oricum abia in 2024.

DACIA Logan 2022: Decizia Importanta privind Modelul Special

DACIA Logan 2022 va fi facuta pe platforma CMF-B, fix aceeasi precum cea folosita in Logan 3, sau Sandero 3, insa si Duster 3 va fi fabricat deasemenea pe o versiune usor modificata a ei. Teoretic toate aceste modele ar trebui sa poata fi vandute si cu motorizare hibrida, insa doar DACIA Logan 2022 ar fi modelul in care s-ar face aceasta schimbare uriasa, si ar putea ramane cu motorizarea exclusiva pentru o foarte buna perioada de timp dupa lansare.

DACIA Logan 2022 nu va fi o masina dedicata chiar oricui, ea urmand a fi un inlocuitor pentru modelul MCV, si o combinatie cu Lodgy, astfel ca va fi utila pentru transportul multor persoane, sau a marfii. Am vazut DACIA Logan 2022 testata pe drumurile publice, stim cam totul despre ea, insa lansarea sa este amanata din cauza problemelor aduse de lipsa semiconductorilor la nivel global, si e una extrem de enervanta pentru producatorii auto.

DACIA Logan 2022 ar fi trebuit sa fie lansata in 2021, insa acest lucru nu se va intampla, asa ca o asteptam in prima parte din 2022, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar putea ajunge la clienti.