Auchan: Schimbarile Oficiale Importante pentru Toti Clientii

Auchan nutritie

Auchan face o serie de schimbari foarte importante pentru toti clientii sai din toata Romania, si ne spune in mod oficial ceea ce a modificat, dar si ce inseamna asta pentru noi toti. Mai exact, cei de la Auchan au anuntat recent ca au inceput sa marcheze produsele de brand propriu cu un nutri-score, adica un scor nutritional care ar trebui sa ne spuna in ce fel ar trebui sa fie consumate respectivele produse de catre toti cei care le cumpara din magazine.

Auchan prezinta mai jos foarte clar ceea ce inseamna aceasta schimbare majora, clientii putand intelege mult mai usor ceea ce inseamna modificarile pe care le vad pe etichetele produselor sale. Auchan spune ca produsele care au marcat pe ele un nutri-score A & B pot fi consumate mai des, sau intr-o cantitate mai mare, deci nu trebuie sa va faceti chiar atat de multe griji cu privire la valoarea nutritionale pe care acestea le au.

Auchan: Schimbarile Oficiale Importante pentru Toti Clientii

Auchan spune in aceeasi masura ca produsele care au un nutri-score C ar putea fi consumate cu moderatie, in timp ce valorile D & E sunt alocate pentru produse care pot fi consumate in cantitati mai mici, sau mai rar. Auchan s-a laudat cu faptul ca este primul lant de hypermarket-uri care a implementat asemenea tipuri de valori nutritionale pentru produsele de marca proprie, si in momentul de fata ar trebui sa fie singurul la care mai vedem asa ceva.

Auchan are foarte multe produse de marca proprie pe car ele vinde in hypermarket-urile din toata tara, iar toate dintre ele ar trebui sa aiba deja etichete cu acest nutri-score pe ele. Ideea din spatele acestei etichetari este de a le oferi clientilor Auchan posibilitatea de a se bucura de mai multe informatii in legatura cu ceea ce mananca in fiecare zi, iar ideea este, pana la urma, una cat se poate de buna, menita sa ii ajute pe toti romanii din tara.

Auchan are mai multe detalii despre produsele cu nutri-score disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti citi acolo tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu ele in momentul de fata.