DACIA Logan 2022: Schimbarea Radicala Asteptata in Masini

DACIA Logan 2022 emisii

DACIA Logan 2022 este urmatoarea masina pe care DACIA o va lansa pentru clientii din Europa, iar asta pentru ca Duster 2021 a fost anuntat deja in mod oficial, noul SUV urmand a intra in productie in curand. Nu stim cand anume ar urma sa intre in productie DACIA Logan 2022, iar asta pentru ca exista diverse probleme cu procurarea de componente pentru ea, dar o schimbare radicala este asteptata totusi pentru aceste noi modele, ea venind cu Logan 3.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa aduca mai toate noutatile care au fost oferite cu Logan 3, iar printre ele ar trebui sa se numere si o schimbare radicala la care putini se asteptau cand acea serie a fost anuntata. Mai exact, pentru DACIA Logan 2022 este asteaptata deasemenea eliminarea motoarelor diesel, asa cum s-a intamplat cu Logan 3 si Sandero 3, diverse zvonuri spunand ca asta se va intampla, chiar daca nu toate dintre ele, dar e de asteptat ca motoarele pe motorina sa dispara.

DACIA Logan 2022: Schimbarea Radicala Asteptata in Masini

DACIA Logan 2022 ar urma sa fie oferita doar cu motoare pe benzina, dar si intr-o versiune hibrida care ar trebui sa combine un motor pe benzina cu unul electric, desi cel din urma nu va putea face prea multe. Versiunea hibrida a DACIA Logan 2022 ar urma sa permita doar mentinerea masinii in rulare, nu ar trebui sa poata porni masina de pe joc, deci motorul pe benzina va ramane principala metoda de propulsie, si era normal sa vedem hibridizare limitata la un pret foarte mic.

DACIA Logan 2022 are eliminate motoarele diesel de catre cei de la DACIA pentru ca exista niste limite de emisii pe care producatorul vrea sa le atinga, iar cu motoroarele pe motorina nu prea poate face asta. Includerea de motoare electrice ajuta foarte mult in tot acest proces, chiar daca ele nu vor fi suficient de utile pentru orice fel de caz de folosire a msainilor, dar ele vor ajuta cel putin la reducerea consumului in cazul folosirii chiar si in ambuteiaje.

DACIA Logan 2022 ar putea fi prezentata in prima parte a anului 2022 de catre DACIA, dar nu se stie foarte clar cam cand ar putea fi si oferita in reprezentante, asa ca mai avem de asteptat dupa aceste anunturi.