Auchan: Anunt OFICIAL, Cati Bani se Ofera Gratuit Romanilor

Auchan bani

Auchan are un anunt oficial foarte important pentru toti romanii, iar asta deoarece impreuna cu ZuZu ofera gratuit premii destul de consistente in bani pentru clientii din toata tara. Mai exact, cei de la Auchan le spun romanilor ca in baza unui parteneriat facut cu ZuZu, clientii din toata Romania se pot bucura de o serie de premii gratuite foarte valoroase, iar oricine este interesat sa castige banii pusi in joc poate participa chiar acum.

Auchan are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stie oricine este interesat sa profite de promotia care este desfasurata in Romania, iar premiile de mii peste mii de LEI sunt greu de trecut cu vederea. Conform celor de la Auchan si ZuZu, romanii au posibilitatea de a castiga 5 premii in valoare de 1500 de LEI fiecare impreuna cu un premiu principal in valoare de 15.000 de LEI, deci exista toate motivele sa participati la concursul existent.

Auchan: Anunt OFICIAL, Cati Bani se Ofera Gratuit Romanilor

Auchan bani buzunar

Auchan spune ca toti clientii care vor sa cumpere produse ZuZu in valoare de minim 100 de LEI beneficiaza de transport grautit daca plaseaza o comanda prin website-ul sau din Romania, dar se si pot inscrie la concurs. Daca aleg doar sa cumpere produse ZuZu de o valoare mai mica, atunci Auchan spune ca e nevoie sa fie achizitionate produse de minim 29 de LEI pentru inscrierea in concurs, iar inscrierea trebuie sa fie facuta prin intermediul website-ului ZuZu.

Auchan spune ca astazi este ultima zi in care clientii din Romania mai pot beneficia de transport gratuit pentru comenzile de minim 100 de LEI pentru produse ZuZu, insa campania in sine nu se termina aici. Promotia se va incheia abia la finalul lunii august, asa ca toti cei care sunt intr-adevar intresati de produsele ZuZu au timp pana atunci pentru a le cumpara de la Auchan, sau de la alte lanturi de hypermarket-uri, si sa se inscrie in promotie.

Auchan mai are si alte promotii speciale pe care le desfasoara in momentul de fata in Romania, astfel ca mai aveti inclusiv alte oportunitati de a castiga premii grozave, chiar daca nu neaparat in bani.