DACIA Logan 2021: Deciziile cu Schimbari MARI pentru Masini

DACIA Logan 2021 multifunctionala

DACIA Logan 2021 a fost confirmata in mod oficial de catre cei de la DACIA ca fiind urmatorul model de masina pe care producatorul roman vrea sa il aduca pe piata pentru clienti, iar in luna septembrie ar trebui sa il vedem anuntat oficial. Pana atunci zvonurile continua, iar cele mai recente dintre ele dau de inteles ca DACIA Logan 2021 va veni ca un inlocuitor al Lodgy, iar asta pentru ca se pare ca inca mai exista interes pentru asemenea modele de masini.

DACIA Logan 2021 va veni ca un inlocuitor pentru Lodgy si va fi oferita tot ca o masina versatila pentru transportul de pana la 7 persoane, cei de la DACIA parand sa nu fie interesati de o versiune care sa permita transportul de marfa. DACIA a dat de inteles ca masinile de acest gen care sunt capabile sa transporte si marfa nu ar mai fi la fel de interesante pentru consumatori, astfel ca DACIA Logan 2021 ar urma sa fie promovata ca o masina pentru transportul de persoane.

DACIA Logan 2021: Deciziile cu Schimbari MARI pentru Masini

DACIA Logan 2021 ar urma deasemenea sa ofere inclusiv un sistem care va ajuta la plecarea din rampa, ceva ce in Duster e oferit pentru unele modele, dar in Logan 3, de exemplu, nu este oferit inca. Separat de asta, DACIA Logan 2021 va veni cu foarte multe alte schimbari importante preluate de la Logan 3, atat pe partea de siguranta, cat si pe partea de experienta de condus, astfel ca masina, desi va fi scumpa, ar trebui sa merite totusi banii.

DACIA Logan 2021 va avea la baza si un motor folosit in Renault Clio, acesta avand 1.6 litri si fiind capabil sa dezvolte 140 cp, dar e posibil sa fie combinat cu un motor electric in versiunea hibrida. Da, DACIA Logan 2021 va fi primul model hibrid de masina pe care cei de la DACIA il vor vinde pentru clienti, astfel ca vorbim despre implementarea unor tehnologii noi si importante in modelele care vor fi comercializate de catre cei de la DACIA.

DACIA Logan 2021 nu are deocamdata dezvaluit si vreun posibil pret de vanzare, insa din moment ce Lodgy are preturi care incep de la 14.000 de euro in Romania, e improbabil ca noua masina sa fie mai ieftina.