Telekom: Anuntul OFICIAL de Ultima Ora pentru Toti Romanii

Telekom a publicat un anunt oficial de ultima ora pentru toti romanii din toata tara si vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea, iar asta deoarece operatorul de telecomunicatii a luat o decizie grozava. Mai exact, cei de la Telekom au decis ca e cazul sa organizeze o sesiune de vara a Black Friday pentru romanii din toata tara, astfel ca oricine poae sa profite de preturile reduse pe care grupul pe are in tara noastra incepand de acum.

Telekom vorbeste mai jos despre ceea ce a decis sa faca in mod surprinzator in aceasta perioada din an, astfel ca e bine sa stiti la ce va puteti astepta din acest punct de vedere. Conform celor de la Telekom, ofertele care sunt disponibile in aceasta perioada pot fi accesate in magazinul sau online, insa achizitiile pot fi facute nu doar prin el, ci inclusiv printr-un numar de telefon dedicat care poate fi utilizat de catre orice roman.

Telekom: Anuntul OFICIAL de Ultima Ora pentru Toti Romanii

Telekom e singurul operator de telecomunicatii care organizeaza o reducere de tip Black Friday in plina vara, cei de la Orange avand oferte speciale pentru clienti, dar nu sub o asemenea titulatura. In ciuda acestui lucru, daca doriti sa beneficiati de produse cu reduceri mari de la Telekom, ei bine acum e momentul propice pentru a incerca sa cumparati orice va intereseaza pentru ca ofertele nu vor fi disponibila pentru o perioada lunga de timp.

Telekom are un numar limitat de telefoane, accesorii, sau produse terminale mobile pe care le vinde in cadrul magazinului sau online, astfel ca nu aveti foarte multe optiuni, dar teoretic ar trebui sa fie si preturi bune pentru ele. Telekom surprinde totusi cu posibilitatea de a comanda produsele direct la un numar de telefon dedicat pentru aceasta editie de Black Friday, iar asta pentru ca in mod normal magazinele online nu actioneaza intr-un asemenea mod.

Telekom ofera pe website-ul sau toate detaliile despre aceasta promotie speciala online, astfel ca trebuie sa mergeti acolo pentru a descoperi toate detaliile despre ea.