Valeriu Gheorghita: Semnalul de Alarma Tras in Plin Val 4

Valeriu Gheorghita Semnalul Alarma Tras Val 4

Valeriu Gheorghita are un avertisment pentru romanii din toata tara in timp ce valul 4 incepe sa se extinda rapid in toata Romania, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania afirmand ca acum e nevoie mai mult ca oricand de responsabilitate si solidaritate in Romania.

Valeriu Gheorghita spune ca nu putem trai in izolare pentru totdeauna si ca vaccinarea e singura solutie prin care pandemia poate fi oprita intr-un final, cerandu-le romanilor sa se informeze din surse sigure in legatura cu tot acest proces important pentru toata lumea.

“În această perioadă dificilă este nevoie mai mult ca oricând de responsabilitate și solidaritate. Nu putem trăi la nesfârșit în izolare, separați de cei dragi, de colegi și prieteni. Nu trebuie să mai trăim cu teama că ne vom îmbolnăvi și vom ajunge la spital. Avem datoria ca societate de a ne proteja unii pe alții și mai ales pe cei vulnerabili. Acum avem la îndemână mijloacele eficiente și sigure prin care să ne protejăm.

Cum putem face asta? Simplu: ne informăm din surse sigure, avem încredere în știință, în medicină, în buna intenție a autorităților și a personalului medical, ne vaccinăm și respectăm măsurile de prevenție. Să rămânem împreună acum, în aceste momente dificile, pentru ca mai târziu să ne bucurăm tot împreună de învingerea pandemiei.”