Lansarea iPhone 13 a Fost Programata Deja de catre Apple

Lansarea iPhone 13 septembrie

Lansarea iPhone 13 a fost deja programata de catre compania Apple, fanii din intreaga lume asteptand cu mare interes aparitia noilor modele de telefoane, mai ales ca sunt anuntate cateva schimbari destul de interesante pentru intreaga serie la care americanii lucreaza de ceva vreme.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max ar urma sa fie lansate de catre compania APple in a treia saptamana a lunii septembrie, iar conform calendarului data de 17 e probabila, dar mai sigura e cea de 24, o vineri din a treia saptamana “plina” din septembrie.

Lansarea iPhone 13 ar trebui sa fie precedata de catre o conferinta de presa pe care compania Apple o organizeaza de obicei la cam 12 zile inaintea inceperii vanzarilor, deci datele de 5 sau 12 sunt cele probabile pentru dezvaluirea schimbarilor pentru noile modele.

Apple revine la lansarile din septembrie pentru seria iPhone 13 dupa ce anul trecut a decis sa faca o lansare in octombrie din cauza pandemiei de Coronavirus care a dat foarte multe planuri “peste cap”, in special in ceea ce priveste productia telefoanelor.

“Recentele noastre verificări ale lanțului de aprovizionare din Asia pentru 2H au plasat versiunile iPhone între 130 și 150 de milioane. IPhone 13 pare să reprezinte 35% -45% din versiunile iPhone din T3, această perspectivă pozitivă ne oferă o încredere sporită că calendarul lansării în 2021 va fi „normal”. Din perspectiva calendarului, credem că lansarea actuală a iPhone 13 este programată pentru a treia săptămână din septembrie.”

Printre noutatile importante ale seriei iPhone 13 se numara un nou procesor, o noua camera, un ecran mai performant, o posibila culoare noua, 1 TB de spatiu de stocare, impreuna cu alte modificari pe care clientii le asteapta de foarte multa vreme deja.