iPhone 13 nu are Touch ID Integrat, Conform Deciziei Apple

iPhone 13 suparare

iPhone 13 este urmatoarea generatie de telefoane la care compania Apple lucreaza de ceva vreme deja, iar dupa cum prea bine stiti, asteptarile sunt mari in ceea ce priveste aceste telefoane pentru ca exista multi oameni care abia asteapta sa le cumpere de la americani.

Seria iPhone 13 va fi lansata in septembrie, cel mai probabil in prima parte a lunii, insa intre timp iata ca aflam despre o decizie foarte importanta pe care americanii au luat-o, dar care mai mult ca sigur va dezamagi foarte multa lume care abia astepta sa scape de Face ID.

iPhone 13 nu va avea Touch ID integrat in Ecran, compania Apple testand aceasta implementare cu noile telefoane, dar in final s-a decis ca nu se va renunta la Touch ID, cel putin nu deocamdata, iar asta este pana la urma o decizie foarte buna a americanilor.

Daca Apple a decis ca nu este timpul sa implementeze Touch ID sub ecranul telefoanelor din seria iPhone 13, atunci asta inseamna ca tehnologia cel mai probabil nu e suficient de evoluata pentru a oferi o experienta constanta, asa cum ofera Face ID pentru clientii companiei.

iPhone 13 va avea totusi Face ID usor modificat de catre cei de la Apple, iar asta pentru ca locatul in care va fi inclus nu va mai ocupa o zona la fel de mare din ecran, ci una mult mai restransa, astfel ca si decupajul ecranului va avea dimensiuni mai mici.