DACIA Duster 2022: Masura IMPORTANTA si Complet Neasteptata

DACIA Duster 2022 inceput

DACIA Duster 2022 este o masina care a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca mai nimeni nu se astepta la ceea ce a decis DACIA sa faca in legatura cu noile sale modele de masini. Mai exact, DACIA Duster 2022 este un model special care va fi lansat anul viitor pe piata pentru clientii din toata lumea, iar el vine la doar cateva luni dupa ce a avut loc lansarea modelelor actuale, strategia celor de la DACIA lasand multa lume confuza.

DACIA Duster 2022 va fi un model special de masina care va fi lansat intr-o serie limitata, cu denumiri si preturi diferite in diverse piete, dar care va avea un singur scop, de a mentine interesul ridicat vis-a-vis de serie. Avand in vedere ca Duster 3 va fi lansat abia prin 2023, sau 2024, e de asteptat ca DACIA Duster 2022 sa fie doar inceputul unor noi versiuni speciale a seriei facelift, iar asta pentru ca sunt cativa ani in care trebuie mentinut interesul la un nivel ridicat.

DACIA Duster 2022: Masura IMPORTANTA si Complet Neasteptata

DACIA Duster 2022 nu va fi lansat cu propulsie hibrida din moment ce versiunea Jogger va avea un asemenea model abia la anul, deci e cat se poate de clar faptul ca pentru modelele facelift nu va fi oferit asa ceva. In aceasta idee, DACIA Duster 2022 ar putea fi doar inceputul unor modele speciale care vor combina dotari de la diverse versiuni pentru a atrage interesul oamenilor, insa e greu de spus in ce masura ele vor si avea succes.

DACIA Duster 2022 va fi un model scump, dedicat unui segment foarte limitat de clienti din toata lumea, iar dupa el va fi interesant de vazut ce anume ar mai putea oferi DACIA pentru clientii sai. Nu este exclus ca Duster 3 sa fie lansat mai devreme pentru a mentine masinile in interesul oamenilor, iar asta pentru ca aceasta versiune speciala a DACIA Duster 2022 nu va genera vanzari extrem de mari din cauza pretului mare.

DACIA Duster 2022 a fost deja confirmata neoficial de catre cei de la DACIA, iar deocamdata se asteapta doar dezvaluirea detaliilor finale cu privire la noile modele de masini.