iOS 11 – cum rezolvi rapid o Problema Enervanta

iOS 11, dupa cum prea bine stiti, are in versiunile sale beta foarte multe probleme de functionare, iar una dintre ele am reusit sa o rezolv zilele trecute inainte ca iOS 11 beta 3 sa fie lansat. Vorbesc despre problema autonomiei bateriei, care mentinea ceva permanent functional in iOS 11 si consuma toata energia bateriei in doar o singura zi de utilizare a iPhone 7 Plus, in loc de doua, cat ar fi normal.

iOS 11 are servicii de monitorizare ale Apple si contine diverse schimbar, insa nimic nu ar trebui sa functioneze permanent in fundal pentru a consuma energia bateriei. Facand cateva restore-uri si folosind back-uri in incercarea de a nu pierde datele pe care le am, singura solutie de a rezolva problema autonomiei in iOS 11 a fost resetarea tuturor setarilor de configurare.

iOS 11 are aceasta optiune disponibila in Settings > General > Reset > Erase all Settings, Configurari > General > Resetare > Resetati toate configurarile. Folosirea acestei functii va sterge unele setari facute de catre voi in iOS 11 pentru iPhone si iPad, va va deloga din anumite aplicatii si website-uri si ar putea face alte schimbari, dar nimic nu este radical si scapati de problema autonomiei bateriei.

Utilizarea acestei functii a iOS 11 a rezolvat si partial problema inchiderii aplicatiilor din fundal, dar daca aveti iOS 11 beta 3, aceasta problema a fost rezolvata complet, cel putin pentru mine. Aveti grija sa nu folositi optiunea de stergere a tuturor datelor pentru ca asta va sterge tot din terminalele voastre.

ios 11 rezolva problema enervanta