Samsung GALAXY S9 are Vanzari INCREDIBIL de MICI

Samsung GALAXY S9 are vanzari incredibil de mici inregistrate din momentul lansarii si pana acum, ele fiind cu mult inferioare celor ale iPhone X.

Samsung GALAXY S9 Vanzari INCREDIBIL MICI

Samsung GALAXY S9 este un esec rasunator, cei de la Samsung punand pe seama seriei si scaderea de 5 miliarde de dolari a incasarilor diviziei mobile in trimestrul 2 din 2018 fata de trimestul 2 din 2017. Fanii Samsung nu vor recunoaste asta, dar Samsung GALAXY S9 este un esec pentru ca e pur si simplu gandit ca un iPhone din seria S, fara noutati majore, iar Samsung n-a inteles niciodata ca nu e suficient de “cool” pentru a vinde la fel de bine ca Apple.

Samsung GALAXY S9 este un esec in vanzari, mai putin de 19.2 milioane de unitati fiind vandute in perioada martie – iunie, atat cat a inregistrat anul trecut seria Samsung GALAXY S8, desi a fost lansata cu o luna mai tarziu. Samsung GALAXY S9 nu doar ca are vanzari mai proaste decat Samsung GALAXY S8, desi a avut o luna in plus pe piata, dar ele sunt mai proaste si decat cele ale seriilor Samsung GALAXY S7, sau Samsung GALAXY S6, iar cam asta se intampla cand incerci sa fii ca Apple.

Samsung GALAXY S9: Cat de MICI sunt Vanzarile

Samsung GALAXY S9 Vanzari INCREDIBIL MICI 1

Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus s-au vandut in perioada martie – iunie in mai putine unitati iPhone X in doar aproape doua luni, ceea ce poate fi numit un esec rasunator de catre oricine vede cu claritate situatia. Daca ar fi sa adunam si vanzarile iPhone X din T1 2018, estimate la 12.5 – 19 milioane de unitati, atunci intreaga serie Samsung GALAXY S9 a inregistrat vanzari injumatatite fata de un singur telefon al Apple, in cam aceeasi perioada de disponibilitate pe piata.

“Samsung is seeking last-minute measures to boost sales of the new phones after recording lower-than-expected sales of the Galaxy S9 and S9+ phones in the first half of the year. According to industry estimates tallied by major parts suppliers, shipments of the flagship models had reached less than 19.2 million units for the period between March and June.”

Samsung GALAXY S9 nu este un telefon rau, Samsung GALAXY S9 Plus fiind si mai bun, insa cei de la Samsung au judecat gresit lucrurile, si daca au vazut ca Apple are succes cu o ciorba reincalzita 3 ani la rand, au crezut ca pot face acelasi lucru. Ei bine, in realitate doar Apple poate face asta pentru ca are o baza de clienti mult mai loiali decat cei care ar fi trebuit sa cumpere Samsung GALAXY S9, dar si pentru ca are un marketing mult mai bun.