OnePlus 7. SPECIFICATIILE Telefonului Dezvaluite

OnePlus 7. Specificatiile noului model de telefon au fost dezvaluite inaintea lansarii, cele mai importante dintre noutati fiind anuntate pentru toti fanii.

OnePlus 7 SPECIFICATIILE

OnePlus 7. Specificatiile noului telefon al chinezilor sunt dezvaluite astazi cu nu foarte mult timp inaintea lansarii, iar asa toata lumea afla secretele pe care OnePlus le va anunta abia peste cel putin o luna de zile. Conform listei de specificatii care au fost listate, OnePlus 7 are un ecran AMOLED cu diagonala de 6.5 inch, car are deasemenea implementat un sistem de recunoastere faciala care face deblocarea foarte rapid, ceva ce am mai vazut, totusi.

OnePlus 7. Separat de asta, un chip Qualcomm Snapdragon 855 este implementat, el avand un procesor octa-core tactat la 2.84 GHz, o placa video Adreno 640 ruland jocurile instalate de catre utilizatori. Mai mult decat atat, OnePlus 7 are o camera tripla formata dintr-un senzor principal de 48 de megapixeli, unul de 20 de megapixeli, si unul de 5 megapixeli, o camera frontala de 16 megapixeli, care iese din carcasa, fiind deasemenea implementata.

OnePlus 7 – Iata care sunt SPECIFICATIILE Telefonului Dezvaluite

OnePlus 7 SPECIFICATIILE telefon

OnePlus 7. Mergand in continuare, telefoanele vor veni cu minim 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, in timp ce un model de top va avea 12 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare pentru utilizatori. OnePlus 7 va avea deasemenea integrata o baterie cu capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de incarcare rapida va fi de 44W, adica la fel precum cel oferit de catre Huawei in telefoanelea ctuale, asa ca vorbim despre specificatii de top pentru aceste dispozitive.

OnePlus 7. Dsigur ca in telefoane va fi instalat sistemul de operare Android 9, pentru ca suntem totusi la atat de mult timp dupa lansarea sa, deci utilizatorii vor putea experimenta noile functii pe care le-a creat Google. In ceea ce priveste pretul, vorbim despre unul de 570 de dolari pentru OnePlus 7, destul de bun, si nu foarte mare in comparatie cu ceea ce a fost cerut pentru modelul anterior, dar modelul 5G ar urma sa fie mult mai scump.

OnePlus 7. Nu se stie cand va fi lansat noul telefon, dar cel mai probaibl nu va mai fi foarte mult de asteptat.