redsn0w 0.9.x updates

Ieri a fost lansata versiunea 0.9 a redsn0w, utilitarul celor de la Dev Team pentru jailbreak dar care adauga totodata suport pentru tethering practic fiind doar nevoie sa instalati un carrier bundle pentru operatorul vostru dupa jailbreak si sunteti gata pentru a imparti conexiunea internet de pe telefon pe PC/laptop.

Din pacate versiunea initiala de redsn0w nu a fost una prea reusita deoarece au existat foarte multe probleme atat cu varianta pentru Windows cat si cu cea pentru Mac, foarte multe persoane(me included, m-am chinuit aseara vreo ora cu restore-uri din cauza lui) au raportat diferite buguri ale programului asa ca peste noapte MuscleNerd a lucrat din greu si a incercat sa rezolve problemele aparute.

Din cate se pare tethering hack-ul a  fost problema principala care cauza erori, problema care a fost rezolvata de MuscleNerd printr-o serie de update-uri repetate, varianta finala a redsn0w este acum 0.9.2 spre deosebire de 0.9. Totusi redsn0w 0.9.2 nu are suport pentru tethering hack, versiunea 0.9.3 adauga acest suport insa este deocamdata intr-un stadiu de beta testing, dar eu spun ca diseara sau cel tarziu maine vom vedea un redsn0w 0.9.3 final cu suport pentru tethering.

Eu am testat redsn0w 0.9.3 cu tethering suport si pana acum nu am avut probleme cu el, nu am incercat tethering-ul dar imi apare optiunea in meniu. Daca nu vreti sa testati versiunea beta puteti downloada una din cele 2 versiuni stabile insa fara tethering hack:

– Windows 0.9.2 fara tethering hack.

– Mac 0.9.2 fara tethering hack.

– Windows 0.9.3 beta cu tethering hack.

– Mac 0.9.3 beta cu tethering hack.