Angry Birds ar putea ajunge pe micile ecrane sub forma unui show TV

Dupa carcase pentru iPhone, haine si jucarii de plus, brandul “Angry Birds” va fi folosit pentru nou show TV ce probabil va fi difuzat in SUA in viitorul apropiat. Presedintele companiei Rovio, care a dezvoltat jocul Angry Birds pentru smartphone-uri, PC si Mac, sustine ca este in tratative destul de avansate pentru producerea unui show TV. Aceasta productie ar urma sa fie disponibila atat pe televizor cat si pe internet sau daca discutiile nu vor merge asa cum trebuie, e posibil sa vedem productia doar pe internet.

“Angry Birds” last year, when word first surfaced of interest from Hollywood for either a big-screen movie or a TV series.

“It was a completely new area for us; we had to get our bearings there, and a sense of how the whole market was,” Hed told C21.

Aplicatia Angry Birds a fost descarcata de peste 50 de milioane de ori pe platformele mobile pe care este disponibila si exista toate sansele ca in viitorul apropiat sa vedem celebrele personaje intr-un show TV. Faptul ca Angry Birds va ajunge pe micile ecrane nu reprezinta o noutate pentru multi deoarece presedintele companiei anunta inca de anul trecut ca se gandeste la asa ceva, ba mai mult ia in calcul posibilitatea producerii unui film de lung metraj.

So, ce parere aveti, va avea show-ul TV Angry Birds acelasi succes precum jocul pentru smartphone-uri?