Posibila carcasa a iPhone 5 cu flash LED repozitionat

Va mai aduceti aminte de carcasa pentru iPhone 5 care avea flash LED-ul repozitionat? Daca da, atunci in imaginea de mai sus avem una reala facuta de un producator de accesorii din Asia. Carcasa a fost pusa in vanzare pe cateva site-uri de licitatii din Asia si noi avem parte de un preview cu posibilul nou design al noului iPhone. Desigur ca nimeni nu poate sustine cu tarie ca aceasta carcasa este a unui model de iPhone care va fi lansat anul acesta insa s-ar putea ca noul design sa fie adevarat din moment ce saptamana trecuta a aparut acea carcasa si ea a fost scoasa de pe site-ul de licitatii alibaba.com la doar 2 zile dupa publicare.

Chiar si inaintea lansarii iPad 2 au aparut carcase ale viitoarei tablete is au fost destul de exacte in specificatii deci este posibil sa vedem acelasi lucru si in iPhone. Producatorii de accesorii din Asia au acces la planurile pentru prototipurile noilor terminale si uneori mai fac accesorii dupa ele iar in imaginea de mai sus am putea avea un asemenea accesoriu.

Pe de alta parte presedintele France Telecom sustine ca noul iPhone va fi mai mic si mai subtire insa declaratiile sale nu fac absolut deloc referire la carcasa din spate.