Video: SkyFire VideoQ – o noua metoda de a vedea clipuri in format flash pe iDevices

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-wOeBoU4UU8[/youtube]

     Presupun ca stiti cu totii despre browserul SkyFire care ne permite sa vizualizam clipuri video in format flash direct pe iDevice-urile noastre. Avand in vedere ca browserul principal a avut un succes atat de mare, SkyFire a facut o aplicatie adiacenta care functioneaza exact la fel insa ne permite sa vedem clipurile video in format flash la o data ulterioara gasirii lor. Practic sa spunem ca acum gasiti un clip video dar nu doriti sa va uitati la el pentru ca sunteti conectati prin 3G, in acest caz trimiteti un mail la video@skyfire.com cu pagina unde se afla clipul iar in aplicatia Skyfire VideoQ veti putea viziona acel clip video mai tarziu cand ajungeti la o retea Wi-Fi.

With Skyfire VideoQ, iPhone & iPad users can finally access video designed for Adobe® Flash® Player from Safari, Opera and other previously unsupported mobile browsers.  Skyfire VideoQ unlocks videos designed for Adobe® Flash® Player regardless of the mobile browser, allowing users to forward previously unwatchable videos from over 1 million websites directly to the app. Users can also use the Skyfire VideoQ as a locker to store videos for later viewing and sharing.  Users have several easy options for sending videos to the VideoQ app from their browser of choice. A user can email the Web link to their unique VideoQ email address, paste a Web link into the app, or install a bookmarklet, which forwards videos to the VideoQ app for future watching.

      Aplicatia nu este revolutionara insa permite utilizatorilor sa isi pregateasca o serie de clipuri video in format flash pe care le pot vedea mai tarziu cand au timp/nevoie. Aplicatia este disponibila atat pentru iPhone cat si pentru iPad, trebuie cumparata si necesita inregistrarea unui nume de utilizator in baza emailului pentru ca SkyFire sa stie pentru cine pastreaza clipurile video. Cei care au testat-o sustin ca redarea continutului video nu este chiar atat de grozava insa daca SkyFire nu va place eu va recomand Puffin pe care il folosesc fara probleme de cateva saptamani.

      Din pacate aplicatia este deocamdata disponibila doar in SUA si o puteti descarca de aici daca aveti un cont in App Store-ul american.