AngryBots Free – Shadowgun/Unity engine tech demo disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MSuN9KK6gJA[/youtube]

     Luna trecuta va prezentam jocul Shadowgun, unul dintre cele mai avansate jocuri ce urmeaza sa fie lansate pe platforma iOS in viitorul apropiat. Jocul este facut utilizand motorul grafic Unity al companiei MadFinger care s-a gandit sa lanseze in App Store un tech demo in care prezinta atat grafica cat si experienta de joc a Shadowgun si nu numai. AngryBots  se numeste acest tech demo, este disponibil atat pentru iPhone cat si pentru iPad iar in el veti avea controlul asupra unui jucator din viitorul Shadowgun dar si din alte jocuri asemanatoare ce vor fi lansate de MadFinger. Avand controlul asupra acestui jucator veti putea distruge environment-ul, veti fi atacati de diverse bombe, veti putea trage in orice va iese in cale, in final este o experienta de joc ce merita incercata.

       Am instalat Angry Bots pe iPhone 4, m-am plimbat putin pe harta si am realizat ca dispozitivul cu iOS 5 beta 4 nu ruleaza chiar atat de bine jocul. Este posibil ca pe iOS 4 situatia sa fie diferita insa pe terminalul meu nu se misca totul chiar atat de fluid. In ceea ce priveste grafica trebuie sa recunosc faptul ca baietii de la MadFinger s-au intrecut in a face un motor grafic cel putin egal cu Unreal Engine 3. Nu stiu daca pe actualul iPhone 4 vom putea beneficia de intreaga experienta grafica ce poate fi realizata folosind acest motor grafic insa pe iPad 2 cu siguranta vom avea parte de mult mai mult.

       Va recomand sa instalati si sa testati AngryBots Free si va veti face o idee cu privire la modul in care va arata ShadowGun. In clipul din acest articol aveti o prezentare a Shadogun si nu a Angry Birds Free.

Pretul initial:
Nume:
Angry Bots

Gratuit

s





Developer: Unity Technologie…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Angry Bots game that comes with Unity 3.4…


Dimensiunea aplicatiei este: 31.2 Mb