Tutorial: Cum sa instalezi teme pentru Notifications Center

    In iOS 5 Apple a implementat un Notifications Center in care avem listate toate notificarile primite de la aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre. Centrul de notificari din iOS 5 are o tema conceputa de catre Apple care nu poate fi modificata decat cu ajutorul unui jailbreak si a platformei Winterboard care a fost actualizata ieri pentru a fi compatibila cu noul iOS 5. Dupa ce ati facut jailbreak si ati instalat Winterboard trebuie doar sa urmati pasii de mai jos pentru a schimba tema Notifications Center-ului din terminalul vostru.

  1. Descarcati din Cydia o tema speciala pentru Notifications Center-ul din iOS. Fiecare tema pentru Notifications Center are in titlu denumirea centrului de notificari dezvoltat de Apple.
  2. Deschideti Winterboard si activati respectiva tema.
  3. Deschideti iFile in iDevice-ul vostru sau conectati-va la fisierele de sistem ale dispozitivului folosind un utilitar special conceput pentru acest lucru.
  4. Navigati catre var/mobile/Library/Caches si salvati in calculatorul vostru fisierul com.apple.SpringBoard.notifica­tionCenterLinen. Pe iDevice il puteti muta intr-un simplu folder. Dupa salvarea fisierului stergeti-l din terminal.
  5. Faceti un respring terminalului vostru folosind SBSettings sau tweak-ul Respring din Cydia.

    Dupa Respring ar trebui sa vedeti o tema complet noua in Notifications Center. Puteti alege orice tema doriti voi, insa ea trebuie sa fie compatibila cu centru de notificari.