iPhone 5 si zgarieturile, o saptamana mai tarziu

  Acum mai bine de o saptamana v-am spus ca pe terminalul iPhone 5, pe care il utilizam de doar cateva zile, am observat o zgarietura si un inceput de exfoliere a vopselei utilizate de Apple pentru a colora marginile. Desi atunci eram convins ca dupa cateva saptamani de utilizare terminalul va arata ca si cum l-as fi utilizat pentru a repara diverse lucruri prin casa, in realitate nu a mai aparut vreo alta zgarietura pe el si nici nu am sesizat vreo decojire a vopselei. In general nu am foarte mare grija de terminalele mele mobile, nu pot spune ca am tinut iPhone-ul “in puf”, insa nu au mai aparut probleme.

  Nu pot sa justific acea zgarietura, adanca de altfel, de pe el, insa usoara exfoliere a vopselei ar putea avea legatura cu un proces neterminat de uscare a ei, insa altceva nu-mi trece prin cap acum. Partea buna este ca benzile laterale rezista destul de bine daca nu loviti intentionat terminalul de obiecte dure sau daca nu il scpati din mana pe obiecte dure, daca aveti ocazia va recomand sa ii cumparati o carcasa sau o folie, insa in rest ar trebui sa fie ok. Daca se intampla sa mai apara alte zgarieturi sau probleme, voi reveni cu un alt articol, insa deocamdata totul pare sa fie ok.

  Stiu ca printre voi exista destui posesori de terminale iPhone 5 si sunt curios sa aflu parerea voastra in legatura cu cele mentionate de mine mai sus. Nu uitati ca pentru Apple acest gen de probleme sunt perfect normale.