Apple testeaza un iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch, procesor A7 quad-core si design nou

  In urma informatiilor privind lansarea iPhone 5S in luna iunie a anului viitor, un analist american sustine ca Apple testeaza in momentul de fata mai multe prototipuri ale iPhone 6, unul dintre ele avand un ecran de 4.8 inch. Acest ecran ar fi Retina+, ar fi construit folosind tehnologia IGZO a celor de la Sharp, ar avea un proecsor A7 quad-core si un design modificat, butonul Home fiind eliminat in favoarea unei potentiale posibilitati de a controla dispozitivul folosind gesturi.

Several iPhone 6 prototypes appear to be floating around. The model with a 4.8″ screen is the most interesting. It has a Retina+ IGZO screen, a new A7 quad-core processor variant, and a new form factor with no home button. Full gesture control is also possibly included.

  E greu de crezut ca Apple ar putea lansa un asemenea iPhone pe piata, insa e foarte credibila informatia de mai sus, mai ales ca exista atatea terminale Android cu ecrane mari. Apple a testat si tablete iPad care aveau ecrane de diverse dimensiuni, deci existenta unor prototipuri cu ecrane atat de mari este mai mult decat posibila si nu ar fi exclus sa vedem anul viitor macar un iPhone cu ecran gigant.