WhatsApp Messenger nu mai functioneaza pe terminalele cu iOS 4.2

UPDATE: WhatsApp Messenger nu functioneaza nici astazi, 02.04.2014, mai multe detalii aveti aici.

  Pentru utilizatorii celebrei aplicatii WhatsApp Messenger am o veste proasta, deoarece recent dezvoltatorii aplicatiei au decis sa renunte la a mai oferi suport pentru terminalele care ruleaza iOS 4.2. Vorbesc aici despre toate iPhone-urile care nu au macar iOS 4.3 instalat si care acum nu mai pot utiliza WhatsApp Messenger, chiar daca aplicatia a fost instalata inainte ca dezvoltatorii sa lanseze o versiune compatibila doar cu iOS 4.3 sau mai mare. Din pacate pe toate terminalele care au o versiune a iOS mai mica decat iOS 4.3, este afisat un mesaj prin care utilizatorii sunt atentionati ca aplicatia a devenit nefunctionala, conectarea la serverele WhatsApp fiind aparent imposibila.

  Daca aveti un iPhone 3G trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca aplicatia nu ar putea sa mai functioneze pentru voi, situatia fiind similara cu cea a aplicatiei Facebook. Daca aveti un iPhone 3GS sau un iPhone 4 care are iOS 4.2 sau mai mic, atunci ar fi ideal sa faceti update la o versiune noua, altfel mai mult ca sigur intrati in aceeasi categorie.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.89

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb