iDevice.ro – cea mai mare comunitate a posesorilor romani de iPhone, iPad si iPod Touch

  De 4 ani de zile scriu zilnic pe iDevice.ro si dupa cum probabil multi dintre voi si-au imaginat deja acest blog nu este doar o pasiune, un hobby, este job-ul meu si de mai bine de 2 ani de zile al lui undercover, ajutorul sau tinand acest blog functional si nu pot decat sa ii multumesc pentru acest lucru. In 4 ani de zile iDevice.ro s-a transformat extrem de mult, a trecut prin cateva schimari de nume, de design, insa fundatia a ramas aceeasi si a devenit in foarte scurt timp cea mai mare comunitate a posesorilor de terminale iPhone, iPad si iPod Touch. Prezentarea iPhone 5S si iOS 7 a demonstrat inca o data acest lucru, iDevice.ro fiind accesat de peste 32.000 de utilizatori unici in cursul zilei de 19 septembrie, acesta fiind un record de accesari pentru acest blog.

  Anul 2013 genereaza cel mai mare interes pentru compania Apple si produsele sale, iar acest lucru se observa usor aici. iDevice.ro a devenit un hub informational pentru posesorii de iDevice-uri din Romania, si din strainatate, atrage noi utilizatori in fiecare zi si eu va multumesc pentru ca sunteti cititori ai sai. In 4 ani de zile am invatat destule despre succes si esec, am incercat sa nu fac prea multe compromisuri si am incercat sa va ofer cat am putut de multe, insa din pacate nu am reusit sa realizez tot ceea ce mi-am propus, dar anul 2013 marcheaza o schimbare fundamentala pentru felul in care functioneaza acest blog si sper ca in viitor sa va pot oferi mai multe.

  In luna iunie am introdus un sistem de abonamente, in principal pentru cei interesati sa sustina acest blog, si in subsidiar pentru cei care doresc sa ascunda odioasele reclame prezente in interfata sa si ma bucur de modul in care a fost primit de catre multi. Nimanui nu ii plac reclamele, nici mie nu imi plac, insa doar suportul vostru le poate face uitate, deoarece, dupa cum prea bine stiti, nimic nu poate functiona fara bani, iar iDevice.ro nu este, din pacate, o exceptie.

  Acestea fiind spuse, vreau sa va multumesc din nou pentru interesul fata de iDevice.ro, sper sa va pot oferi in continuare informatii cel putin la fel de bune si in cantitati cel putin la fel de mari pentru a va convinge sa cititi in continuare iDevice.ro si sa va convingeti si prietenii sa o faca.

  Inainte sa inchei, vreau sa le multumesc celor de la chroot.ro, in special lui Bogdan, pentru ca a avut grija ca iDevice.ro sa fie functional in ultima saptamana, nivelul de accesari depasindu-ne, in special in 18 si 19 septembrie, asteptarile. Fara Bogdan, iDevice.ro n-ar fi fost activ in momentul de fata, si desi el stie acest lucru, eu ii multumesc din nou si daca voi va aflati in cautarea unui web hosting de calitate, nu pot decat sa va recomand cu caldura chroot.ro.

PS: Inainte sa ma intrebati de aplicatia iDevice.ro, cititi acest articol.