Samsung ChatOn aduna 100 de milioane de utilizatori in lumea intreaga (Video)

[youtube]http://youtu.be/bPE3Kcy7xdw[/youtube]

  Samsung ChatOn este o platforma dezvoltata special de catre Samsung pentru a concura cu iMessage, Blackberry Messenger si alte servicii de mesagerie text, iar in aproape 2 ani de zile a adunat nu mai putin de 100 de milioane de utilizatori activi. In octombrie 2011 ChatOn era lansat oficial de catre Samsung pe mai multe platforme mobile, iar in acesti 2 ani serviciul a adunat o baza de utilizatori care numara 100 de milioane de conturi si presupun ca este vorba despre utilizatori activi, desi Samsung nu specifica in mod clar acest lucru.

Samsung Electronics is proud to announce that ChatON now has a global subscriber base of over 100 million users. The service was launched in October 2011, hitting the 50 million subscriber mark in May 2013 and doubling that number to 100 million only four months later.

  Spre deosebire de alte servicii asemanatoare, exceptand iMessage, ChatOn permite utilizarea serviciului si direct de pe PC-uri, in cazul iMessage o aplicatie pentru Mac-uri fiind disponibila, insa ceva asemanator pentru Windows nu exista. Samsung a reusit sa creasca o platforma destul de mare, ea este mult mai mica decat iMessage-ul celor de la Apple sau reteaua WhatsApp Messenger, insa cu siguranta in anii urmatori numarul de utilizatori se va dubla.

Pretul initial:
Numele:
ChatON

Gratuit

s





Developer: Samsung Electronics
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: No.1 mobile messenger application in the US and France!

Create a global social community with over 100 million friends who have ChatON through a Samsung account.
You can chat with 70 million friends in Ch…


Dimensiunea aplicatiei este: 23.3 Mb