iPad Mini cu Ecran Retina a fost lansata de catre Apple!

  Confirmand zvonurile aparute dimineata, compania Apple a lansat cu doar cateva minute in urma iPad Mini cu Ecran Retina in magazinele Apple din mai multe tari de pe glob, noua tableta putand fi achizitionata cu termen de livrare de 1 – 10 zile lucratoare. Lansarea aceasta vine intr-o zi atipica pentru lansarile produselor importante, compania Apple evitand sa faca vreun anunt in legatura cu ea, evitand chiar sa permita publicarea unor review-uri pentru produs inaintea lansarii.

  Decizia de a lansa iPad Mini cu Ecran Retina “in tacere”, are la baza faptul ca stocurile sunt extrem de mici, acest lucru fiind evident si la o simpla verificare a timpilor de livrate pentru noul produs. In mometul de fata multiple magazine Apple au iPad Mini cu Ecran Retina listat ca fiind disponibila pentru achizitie, exista si tari europene in care tableta poate fi comandata, dar deocamdata in Romania nu stim absolut nimic in legatura cu lansarea sa. La o verificare a Apple Store-urilor din Europa, veti vedea ca toate cele care au avut iPad Air in ziua lansarii au acum iPad Mini cu Ecran Retina disponibila pentru achizitie, deci ne putem astepta ca in Romania tableta sa apara in curand.

  Preturile pentru noul produs incep de la 389€ pentru modelul cu 16 GB spatiu de stocare si ajung la 675€ pentru modelul cu 128 GB spatiu de stocare. iPad Mini cu Ecran Retina are implementat chip-ul A7 din iPhone 5S care are 1 GB RAM, cel mai rapid procesor de pe piata si un co-procesor de miscare M7, insa partea cea mai importanta este ecranul, tableta avand un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536.