OS X Yosemite Instant HotSpot permite generarea automata de WiFi HotSpot-uri cand un iPhone se afla in apropierea unui Mac

  Instant HotSpot este o noua functie implementata de catre compania Apple in OS X Yosemite si iOS 8, ea permitandu-ne sa cream rapid HotSpot-uri WiFi intre iDevice/Mac-uri atunci cand acestea se afla in imediata apropiere. Totul functioneaza automat printr-un sistem care inca nu a fost detaliat de catre compania Apple si daca un iPhone cu o conexiune de internet se afla in apropierea unui Mac, acel Mac se va putea conecta la reteaua de telefonie mobila a iPhone-ului fara o configurare prealabila.

  Daca in trecut era nevoie de parola HotSpot-ului facut in iPhone pentru a se face conectarea, acum totul se intampla automat fara niciun fel de configurare. Mai mult decat atat, OS X Yosemite va detecta automat un iPhone cu iOS 8 in preajma si ne anunta in legatura cu posibilitatea de a ne conecta la el, dar totul numai daca Mac-ul nu este coenctat deja la o retea WiFi pentru a naviga pe interent. Sistemul ste disponibil numai pentru cele doua sisteme de operare.