Doc² 3.0 update

Doc², aplicatia celor de la Byte² a fost updatata ieri la versiunea 3.0 prin intermediul iTunes. Doc²(Doc Squared) este una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone/iPod Touch dedicata deschiderii/vizionarii/editarii documentelor. Desi pana de curand am fost un fan al QuickOffice Mobile, de la descoperirea acestei aplicatii mi-am schimbat preferintele deoarece Doc² ofera o paleta mult mai larga de optiuni decat Quickoffice.

Odata cu acest update Doc² suporta fisierele .doc si Google docs, fiind din punctul meu de vedere cea mai buna solutie mobila pentru cei care au nevoie sa editeze sau sa vizualizeze documente importante pe telefon.

Iata lista de noutati aduse de features :

* View, create, edit and save documents in Word 97-2003 (.doc) format
* Compatibility with Microsoft Word, NeoOffice and any other .doc compatible word processor
* Character formatting, including text and fill color, bold, italic, underline, font face and size
* Paragraph formatting including alignment, indenting, bullets and numbering
* Support for tables, including table creation
* Support for images, including inserting of images from the camera roll or pasting from other programs
* Searching of text within documents
* Undo and redo, up to 100 undo levels
* Copy and paste within the app in addition to copy and paste of text and images from other applications, including Safari
* Auto-correction and auto-completion are supported

Eu va recomand aplicatia cu caldura, e un mini Microsoft Word in buzunarul vostru, o puteti cumpara din RO AppStore pentru pretul promotional(si limitat de altfe) de 2.99€ de aici.

Articolul precedentTwitBird Free/Premium update
Articolul următorWindowPlaner pentru iPhone/iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.