sn0wbreeze 1.3 lansat – jailbreak firmware 3.1.3 doar pentru iPhone

Anuntam aseara ca iH8sn0w este gata sa lanseze sn0wbreeze 1.3, tool-ul pentru Windows care permite creearea de custom ipsw’s pentru firmware 3.1.3 care va dau posibilitatea de a face update insa cu pastrarea vechiului baseband deci implicit a jailbreak-ului si a unlock-ului.

Astazi dimineata in jurul orei 5 a fost lansat in sfarsit programul, momentan suporta DOAR : iPhone 2G/3G/3GS( NUMAI cele cu bootrom vechi ), pentru celelalte device-uri nu exista inca suport si nu se stie cand/daca va veni.

iH8sn0w raporeaza faptul ca ar exista unele probleme cu iPhone 3GS as ca folositi sn0wbreeze cu foarte mare grija pentru a nu ajunge in situatia de a fi nevoiti sa faceti restore sau mai rau sa pierdeti unlock/jailbreak-ul.

Sn0wbreeze NU UPDATEAZA baseband-ul permitand deblocarea acestuia cu blacksn0w/ultrasn0w depinzand de versiunea fiecaruia.

Daca aveti deja un telefon cu baseband 05.12.01 si vreti sa il decodati NU INCERCATI sn0wbreeze pentru ca NU EXISTA nici o metoda de decodare nicaieri in lume.

Pentru download sn0wbreeze 1.3 aveti link aici : sn0wbreeze, procesul de creeare a unui custom ipsw este asemanator cu cel al PwnageTool insa pentru cei care nu stiu voi face un tutorial in cursul zilei de azi.

Tutorial pentru creearea de custom ipsw cu sn0wbreeze aveti aici.

7 COMENTARII

  1. Pai si eu mi-am facut un custom ipsw…. dar a incercat cineva sa le foloseasca.. sa ne confirme ca nu probleme cu itunes.. etc?