Avertisment de la Dev Team privind jailbreak-ul

In ultima vreme au aparut tot felul de pseudo-echipe care aclamau ca au gasit cine stie ce exploit pentru jailbreak-ul iPhone/iPod Touch-ului cu bootrom nou, cea mai recenta dintre ele fiind Gull1hack Team care a dus pacaleala la un cu totul alt nivel, fiind prima care a distribuit un program “pentru jailbreak” care defapt nu facea altceva decat sa transmita cativa virusi calculatoarelor pe care era pornit.

Avand in vedere recentele evenimente in care a fost implicata echipa de germani care au scos programul Gull1hack, Dev Team s-a gandit ca ar fi un moment bun sa lanseze un mesaj de avertizare pentru toata lumea privind aceste pseudo-echipe si toate solutiilor lor pentru jailbreak. Sfatul celor de la Dev Team este sa NU va lasati pacaliti de astfel de echipe aparute peste noapte cu un exploit miraculos care promit marea cu sarea dar defapt nu fac altceva decat eventual sa va infecteze calculatorul cu cine stie ce virus.

Cand va aparea un program pentru jailbreak Dev Team/geohot vor anunta oficial asta si in mod sigur vor aparea aici pe site informatii despre program. Pana una alta eu nu sunt singurul care este de parere ca iPad/iPhone 4G au cate un exploit pregatit.