ToolJail – programul care te ajuta sa faci jailbreak

ToolJail este un nou program pentru Windows facut de un developer italian care va ajuta sa faceti jailbreak/unlock iPhone/iPod Touch-ului vostru indiferent de firmware/baseband/bootrom.

Inainte sa va bucurati prea tare va anunt ca, pe langa faptul ca numele e scris total invers asta probabil pentru ca baiatul care l-a facut nu e prea mare fan de limba engleza, ToolJail este in totalitate in limba italiana! Toate instructiunile, toate optiunile sunt exclusiv in limba italiana pentru ca ToolJail a fost facut special pentru site-ul celor de la iSpazio.

Totusi pana la aparitia unei versiuni in engleza sa pana la aparitia unui tutorial de-al meu(daca voi considera ca merita) haideti sa vedem ce optiuni are ToolJail :

– prima se numeste “ghid pentru jailbreak” iar prin accesarea ei sunteti pusi in fata unui meniu de optiuni iar in functie de selectarea acestora programul va va spune daca puteti face jailbreak iPhone/iPod Touch-ului vostru si in functie e raspunsul oferit de aplicatie, adica daca iDevice-ul vostru poate fi jailbroken sau nu programul va afisa un tutorial pentru jailbreak;

– cea de-a doua optiune se numeste DFU si Recovery Mode si contine detalii despre cum puteti introduce iPhone-ul intr-unul dintre aceste 2 moduri;

– a treia se numeste Downgrade si contine informatii despre cum puteti face downgrade/restore unui iPhone 3GS cu SHSH salvat in Cydia.

– ultima optiune contine link-uri de download pentru diferite firmware-uri/programe de jailbreak.

Programul in sine este o idee excelenta, insa faptul ca a fost facut exclusiv in limba italiana denota limitele italienilor. Sincer sa fiu cred ca ar fi avut un succes enorm daca era facut in limba engleza.

Daca totusi stii italiana si ToolJail ti-ar fi de ajutor atunci il poti downloada de aici.