Prima Pagina Cydia O noua versiune de iREB si un SHSH helper de la iH8sn0w

O noua versiune de iREB si un SHSH helper de la iH8sn0w

iH8sn0w developerul unor aplicatii foarte utile si populare in acelasi timp precum F0recast si sn0wbreeze a anuntat in cursul zilei de ieri prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter faptul ca intentioneaza sa faca o noua versiune de iREB compatibila atat cu Windows si mai nou cu Mac, dar in plus probabil un nou program care sa ajute posesorii de iPhone 3GS cu restore-ul la un firmware inferior folosind SHSH-urile salvate in Cydia sau in calculator.

Despre iREB probabil majoritatea utilizatorilor de iPhone 2G/3G stiu deja, este un program care va scoate telefonul din Recovery Mode si cu ajutorul lui puteti evita erorile 16xx care apar uneori la restore, un mister este “SHSH Restore Server Helper”, asa cum a denumit iH8sn0w noua sa creeatie. Eu presupun ca va fi un program care va ajuta posesorii de iPhone 3GS sa faca restore la un firmware inferior fie prin verificarea daca au salvat in Cydia SHSH pentru firmware-ul respectiv, fie sa faca automat modificarile necesare in Windows. Pe de alta parte probabil ca aplicatia va lua rolul serverelor Apple/Cydia si va semna SHSH-urile salvate de anumiti utilizatori in telefon pentru ca acestia sa poata face restore folosindu-se de ele. In ceea ce priveste SHSH Server Helper-ul nu pot sa fac decat presupuneri deoarece iH8sn0w e cam scurt si sec in declaratii.

Oricare ar fi rolul noului sau program mai avem de asteptat pentru el deoarece deocamdata iH8sn0w a declarat ca nu are o data e lansare pentru ele 2 noi creatii.

  • GTC BLACK

    eu cand am avut probleme cu 3gs-ul, atunci cand am facut update cu sn0wbreeze, am folosit Ireb existent si a FOST GG!

    soo! o verisune imbunatatita ar fi bine venita!

  • @GTC BLACK: iREB nu functioneaza cu 3GS.

  • GTC BLACK

    eu asa am putu trimite SSH meu pe serverul lui saurik! 🙂 asa am facut! you can belive me or not 😛 dar iti spun sigur ca asa am facut!

  • @GTC BLACK: iREB nu are nici o legatura cu SHSH-urile si iH8sn0w a spus chiar ieri pe Twitter ca nu intentioneaza sa faca o versiune compatibila cu iPhone 3GS pentru ca ar trebui ca iREB sa semneze SHSH-uri pentru fiecare iPhone in parte.