O noua versiune de iREB si un SHSH helper de la iH8sn0w

iH8sn0w developerul unor aplicatii foarte utile si populare in acelasi timp precum F0recast si sn0wbreeze a anuntat in cursul zilei de ieri prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter faptul ca intentioneaza sa faca o noua versiune de iREB compatibila atat cu Windows si mai nou cu Mac, dar in plus probabil un nou program care sa ajute posesorii de iPhone 3GS cu restore-ul la un firmware inferior folosind SHSH-urile salvate in Cydia sau in calculator.

Despre iREB probabil majoritatea utilizatorilor de iPhone 2G/3G stiu deja, este un program care va scoate telefonul din Recovery Mode si cu ajutorul lui puteti evita erorile 16xx care apar uneori la restore, un mister este „SHSH Restore Server Helper”, asa cum a denumit iH8sn0w noua sa creeatie. Eu presupun ca va fi un program care va ajuta posesorii de iPhone 3GS sa faca restore la un firmware inferior fie prin verificarea daca au salvat in Cydia SHSH pentru firmware-ul respectiv, fie sa faca automat modificarile necesare in Windows. Pe de alta parte probabil ca aplicatia va lua rolul serverelor Apple/Cydia si va semna SHSH-urile salvate de anumiti utilizatori in telefon pentru ca acestia sa poata face restore folosindu-se de ele. In ceea ce priveste SHSH Server Helper-ul nu pot sa fac decat presupuneri deoarece iH8sn0w e cam scurt si sec in declaratii.

Oricare ar fi rolul noului sau program mai avem de asteptat pentru el deoarece deocamdata iH8sn0w a declarat ca nu are o data e lansare pentru ele 2 noi creatii.

Articolul precedentAvertisment de la Dev Team privind jailbreak-ul
Articolul următoriPhone 4G + dock concept
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.