Prima Pagina iOS 4 Avertisment in legatura cu setarea optiunilor pentru internet pe iOS 4.0

Avertisment in legatura cu setarea optiunilor pentru internet pe iOS 4.0

19

Daca aveti iOS 4.0 si nu va merge internetul atunci NU INCERCATI tutorialul de aici pentru va veti ajunge in situatia de a fi nevoiti sa faceti restore pentru a folosi internetul pe iPhone. Eu am facut ieri greseala de a imi activa optiunea cellular data network pe telefon si dupa un restart internetul a refuzat sa mai functioneze pe Orange, ba mai mult mi-a disparut optiunea cu totul. Cu o cartela dintr-un stick USB de la RDS am reusit sa fac internetul sa mearga insa pe Orange refuza asa ca a trebuit sa fac restore pentru a rezolva problema.

Nu stiu daca problema se aplica si pentru cei cu iPhone 3GS insa teoretic ar trebui asa ca aveti grija cum umblati cu Carrier Bundles pentru ca s-ar putea sa va treziti ca nu va mai merge internetul.

Modificarea aceasta se aplica doar pentru cei care folosesc telefonul pe Orange deoarece restul care il folosesc pe Cosmote/Vodafone/RDS au deja optiunea Cellular Network Data activata. Optiunea nu apare pentru cei care folosesc telefonul pe Orange pentru ca Orange e un reseller autorizat si are carrier bundles gata facute in iOS.

Articolul anteriorAplicatii gratuite sau la pret redus 30-06-2010
Urmatorul articolApple cauta ingineri in telecomunicatii pentru a rezolva problemele cu antena
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.