Prima Pagina iOS 4 Avertisment in legatura cu setarea optiunilor pentru internet pe iOS 4.0

Avertisment in legatura cu setarea optiunilor pentru internet pe iOS 4.0

Daca aveti iOS 4.0 si nu va merge internetul atunci NU INCERCATI tutorialul de aici pentru va veti ajunge in situatia de a fi nevoiti sa faceti restore pentru a folosi internetul pe iPhone. Eu am facut ieri greseala de a imi activa optiunea cellular data network pe telefon si dupa un restart internetul a refuzat sa mai functioneze pe Orange, ba mai mult mi-a disparut optiunea cu totul. Cu o cartela dintr-un stick USB de la RDS am reusit sa fac internetul sa mearga insa pe Orange refuza asa ca a trebuit sa fac restore pentru a rezolva problema.

Nu stiu daca problema se aplica si pentru cei cu iPhone 3GS insa teoretic ar trebui asa ca aveti grija cum umblati cu Carrier Bundles pentru ca s-ar putea sa va treziti ca nu va mai merge internetul.

Modificarea aceasta se aplica doar pentru cei care folosesc telefonul pe Orange deoarece restul care il folosesc pe Cosmote/Vodafone/RDS au deja optiunea Cellular Network Data activata. Optiunea nu apare pentru cei care folosesc telefonul pe Orange pentru ca Orange e un reseller autorizat si are carrier bundles gata facute in iOS.

 • Andrei

  mie imi merge pe 3gs(4.0) si am configurat eu cellular data networking

 • claudiu

  am avut problema aceasta si eu… solutia e simpla! instalezi pe calculator iphone configuration utility si din acest program faci profilul, dupa aceea bagi doar proxy ul din iphone configuration utility… dupa care din telefon introduci manual apn ul username ul si parola… am obtiunea wnw de la cosmote si perge perfect pe 4.0! sper sa va ajute cu ceva solutia mea.

 • Da, e ok pentru tine pe Cosmote dar eu vorbeam acolo de Orange si lipsa optiunii….

 • mafia

  claudiu, mersi pentru pont a mers ce e drept cu limitarile de rigoare… dar daca puneti si wnw in ICU nu o sa mearga …

 • tom

  eu am pus custom ios4 neactivat si am activat cu cartela originala de O2 UK. a disparut optiunea Cellular Data Nerwork din meniu…………..Pana la urma am gasit o solutie sa o activez si anume cu Supreme Preferences 3.0 dar desi am facut setarile de MMS tot nu merge sa trimit MMS..( internetul prin Vodafone merge)….ios4 sucks………….sa nu mai spun ca logo ul de operator ( vodafone) care il aveam pe 3.1.2 nu mai merge pe 4.0

  din ce in ce mi se face mai scarba de Apple si idiotii care o conduc…………..cred ca mai departe de os4 nu voi mai urca pe 3GS decat daca sunt fortat pentru a folosi anumite aplicatii. oricum sunt de parerea ca 3.1.2 era mai bun…………asta e concluzia mea pana acum

 • tom

  am impresia ca optiunea aia dispare atunci cand faci activare cu cartela oficiala. cred ca daca faceam ios4 custom si gata hackivated nu mai aveam problema asta

 • claudiu

  mafia am precizat k apn ul user ul si parola sa le introduci din telefon. dak le introduci din ICU knd intri in cellular data network primesti un crash si ajungi la meniul principal

 • mafia

  -exact asta faceam eu inainte si primeam crash, cu metoda ta merge iti multumesc inca odata.

 • DIESEL

  Zaone , am un 3GS , cu iOS4 pe el , cu ce ii pot face jailbreak 🙁

 • Cu nimic.

 • DIESEL

  Vb serios ?? :-s fuck 😐 downgrade nu am cum sa ii fac ???

  Dak nu se poate nii downgrade , makr cu aproximatie cand apare jailbreak pt el ???

  Ca doar de activat se poate dar cu ce ii fac jailbreak 😐

 • Jiji

  Iphone 3gs luat de la Orange, proaspat Updatat la 4.0 nu merge deloc internetul. Daca Orange este carrier oficial si setarile sunt activate din firmware de ce atunci nu se face deloc trafic de date (ab de date functiona cand era 3.1.3 pe el fara probleme) ?

  P.S. Am incercat sa fac un profil nou cu Iphone Configuration Utitly dar dupa crearea lui am un buton in interfata programului Install, il apas…si nu apare vreun mesaj de confirmare si nici in Iphone nu gasesc profilul nou creat. Poate nu ma uit eu unde trebuie.

  Multumesc

 • Da-i un reset network settings.

 • Jiji

  I-am dat si degeaba. La Settings – General am Enable 3G (on) si Cellular Data (on), Data Roaming (off); Internet Tethering (off) VPN si Wifi. Alt meniu nu am …. unde as putea introduce setarile. Nici profilul facut anterior si uploadat in telefon (cred) nu il gasesc.

  Merci oricum de raspuns.

 • Sincer sa fiu doar restore iti pot recomanda, restore cu Set as New.

 • chrome90

  fratilor, merge internet cu Iphone Configuratoin utility . eu asa am facut… creezi acolo un profil nou, si jos, la advanced, introduci datele ce se gasesc pe net referitoare la internet ptr vodafone, insa mms nu a vrut in niciun fel.

 • Corsicanu`

  @zaone: Am si eu o buba… Creca bat campii unde nu trebuie dar nu gasesc cine stie ce pe gugal. Am instalat 4.0 pe 3G`u meu + jail + unlock si am instalat din cydia Carrier Bundle pentru Cosmote. Nu vrea sa mearga. Da`mi o idee ce si cum trebuie modificat ca sa`l aduc la versiunea 7 ca sa pun Bundle`urile mele ca ma streseaza scrisul si nici fontswapul nu merge pentru "system fonts". Ms anticipat :D!

 • Imi pare rau dar nu stiu daca se poate, nu am incercat si din ce am citit nu am vazut pe cineva care sa faca modificarea asta cu succes.

 • Corsicanu`

  @zaone: Am descoperit unde e buba si inca lucrez sa`i dau de cap. O sa postez un link daca ii dau de cap 🙂 Multzam oricum de ajutor!