PwnageTool va fi disponibila pana sambata

limera1n si greenp0ison au fost lansate de geohot si Chronic Dev Team, primul functioneaza foarte bine iar al doilea deocamdata functioneaza doar pentru o parte dintre utilizatorii de iDevices, insa multi dintre voi stiu ca asteapta PwnageTool pentru a putea face update la iOS 4.1 si a pastra posibilitatea de a face decodare. Ei bine am o veste buna pentru voi deoarece dintr-un tweet scris astazi de MuscleNerd de la Dev Team reiese ca viitoarea versiune a PwnageTool va fi disponibile vineri sau cel tarziu sambata si va avea suport chiar si pentru posesorii de Apple TV 2G. Se pare ca intarzierea lansarii PwnageTool se datoreaza faptului ca Dev Team incearca sa implementeze suport pentru Apple TV 2G, deci acum stiti de ce asteptati.

PwnageTool va permite sa faceti un custom ipsw jailbroken pentru iOS 4.1 si cu ajutorul acestui custom ipsw veti putea face update la iOS 4.1 fara sa actualizat baseband-ul si sa folositi ultrasn0w pentru decodare. Din pacate PwnageTool functioneaza doar pe Mac OS X.

Articolul precedentVideo: iPhone 5
Articolul următorgreenpois0n RC3 disponibil si functioneaza!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.