Prima Pagina 3D Video: Google implementeaza grafica 3D pentru cladiri in aplicatia Maps

Video: Google implementeaza grafica 3D pentru cladiri in aplicatia Maps

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eXZT_YKh-20[/youtube]

Google intentioneaza sa “revolutioneze” tehnologia navigatiei folosind GPS-ul prin adaugarea unui nou feature foarte interesant : grafica 3D pentru cladiri. Puteti observa si din clipul video ca pentru anumite orase cladirile vor fi afisate in format 3D, adica veti putea vedea dimensiunile cladirii: inaltime, latime/etc. Sincer sa fiu mi se pare extrem extrem de interesant acest nou feature pe care Google intentioneaza sa il implementeze si nu pot decat sa sper ca el va fi disponibil in intreaga retea Google Maps si nu doar in aplicatia pentru Android OS.

In clipul video functia este prezentata pe un Google Nexus S, “varful de lance” al celor de la Google, insa in momentul de fata acest feature este disponibil doar pentru anumite orase unde Google a reusit sa implementeze modulul 3D. Oare cat de bine ar arata functia asta in Romania? Oare vor trece vreo 5 – 10 ani pana o vom vedea implementata si la noi?

  • dave

    tare asta, sunt curios cand va ajunge asta si in romania. 😀

  • In 3 ani poate apare si in ro

  • o sa ajunga si in romania, cand o sa implementeze si in ios, adica dupa ce trece valul, ca si cu streetview

  • Dani

    Ar ajunge si in Romania mai repede,dar cum avem o reputatie bine meritata de nu cumpara aplicații ci de a le lua “free” bineinteles datorită nivelului scăzut de trai,va mai dura cel putin 2-3 ani