Chronic Dev Team va scoate o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/p0sixninja/statuses/24177708862808065″]

Desi initial p0sixninja anuntase ca Chronic Dev Team va scoate o solutie de tethered jailbreak pentru iOS 4.2.1, iata ca acum acesta s-a razgandit si anunta ca urmatoarea solutie de jailbreak de la Chronic Dev Team va fi una untethered. Chronic Dev Team a facut solutia de jailbreak denumita greenpois0n insa de atunci nu a mai produs nimic altceva decat vorbe goale. p0sixninja s-a certat de cateva ori cu MuscleNerd pe diverse motive si dupa ultima cearta a anuntat ca va scoate o solutie de tethered jailbreak iar acum se intoarce la 180 de grade si anunta ca va scoate una untethered. Coform lui p0sixninja aceasta noua solutie de jailbreak va fi disponibila “cat se poate de curand”.

Sincer sa fiu nici nu stiu ce sa mai cred. Cert e ca geohot a scos o solutie de “jailbreak” pentru PlayStation si este acum liber pentru noi “aventuri”.

13 COMENTARII

  1. de la 4.0 incoace dev si chronic team sunt varza, numai se cearta se lauda insa nu fac nimic concret. Eu cred ca din nou geohot va scoate ceva simplu si eficient poate chiar si o decodare cine stie. Sigur va alege iarasi un moment cand sa-i umileasca pe ceilalti si sa-si ia toti laurii . Ce sa-i faci geniile au si ele piticii lor :)))

  2. p0sixninja parca asteapta sa se certe iar cu cineva. Nici nu stiu de ce il mai baga lumea in seama.

    Sper sa le dea peste nas la toti geohot iar cum a facut si cu limera1n. 🙂

  3. De cateva luni tot lanseaza diferite petarde incat majoritatea si-au facut varza terminalele.Eu una m-am plictisit de atatea experiente.Voi migra catre android.Succes!

  4. cine are nr lu Geo sa-l sun :)) ? Cred ca si el rade cand vad ca prostii se cearta in loc sa munceasca , sa-si puna bibilicile la contributie ! De altfel se si vede ca le da cu “rest” ! Cat de curand zice ah ? Bah baiatule “curandul ” asta e de 3 luni daca nu ma insel :)) ….! Solutia de decodare e mai grea pentru ca are un chip BB nou ! Nu stiu cat de usor ii va fi lu Hot sa gaseasca “tester points” or whatever ! Clar este faptul k neurochirurgul nu face nimic …..!

  5. wow ce tare cred nu o sa pot dormii toata noaptea. povesti vrajeli pt oligofrenii din america. nimic mai mult. sincer sa fiu oare lor nu le mai este rusine sa minta si sa faca atata lume proasta ? sau au ajuns asa departe ca se mint si pe ei. orice ar fi eu nu cred in nicio solutie pt jailbreak sau unlock din partea dev sau afiliatilor numai dupa noul ios daca avem noroc.sau cine stie poate se si desfiinteaza pana atunci(doamne ajuta) macar nu o sa ne mai minta nimeni zilnic si sa ne amagesca cu fel de fel de tertipuri jalnice.poate atunci vom fii mai responsabili in ceea ce priveste cumpararea de idevices si nu va mai fi nevoie de ei. pana atunci speram ca geohot sa ne aline din durere cu un unlock sau jb.