Prima Pagina Cydia Cydia salveaza automat SHSH pentru iOS 4.3 beta 1

Cydia salveaza automat SHSH pentru iOS 4.3 beta 1

Avand in vedere experienta cu redsn0w 0.9.7 si necesitatea de a avea un SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1, un utilizator l-a intrebat pe MuscleNerd daca este necesara salvarea unui SHSH si pentru iOS 4.3 beta 1. MuscleNerd i-a raspuns ca, Cydia va salva automat aceste SHSH daca a fost selectat optiunea “Make My life easier” cand a fost pornita prima oara Cydia dupa primul jailbreak facut vreodata pe termina. Aceasta optiune permite salvarea SHSH-urilor pentru orice versiuni a iOS, indiferent daca voi mai faceti jailbreak sau nu. Daca ati selectat optiunea NO cand ati primit acel mesaj atunci Cydia nu va salva vreodata SHSH-uri si nu puteti schimba acest lucru.

Avand in vedere ca aceste SHSH-uri vor si salvate, ma gandesc la faptul ca Dev Team ar putea scoate solutii de jailbreak hybrid si pentru iOS 4.3, deci aveti grija sa salvati SHSH-urile.

 • z3wl

  foarte foarte trist. am selectat NO pentru ca aveam telefonul de cateva zile si habar nu aveam cu ce se manca respectiva optiune. e incredibil ca nu poti reveni la acea intrebare si sa selectezi yes. e de departe cel mai tampit aspect al cydia

 • Maracq

  Nu e tampita deloc optiunea aia, tampita e chestia sa alegi “Urasc jailbreakul, lasa-ma-n pace”. Din moment ce tu ai declarat chestia asta, automat nu mai au de ce sa-ti salveze tie shsh-uri. Poti sa le salvezi manual, dureaza 10 secunde, deci nu e deloc tampita optiunea pana la urma.

  http://www.techmobicity.com/wp-content/uploads/2010/10/Makemylifeeasier.jpg

 • coLin

  refaci jailbreak-ul. ce-i asa de greu?