Prima Pagina Apple Video: IntelliScreenX aduce Notifications Center in LockScreen si foarte multe functi extrem...

Video: IntelliScreenX aduce Notifications Center in LockScreen si foarte multe functi extrem de utile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KTGd_3CnMOE[/youtube]

    IntelliScreen este un tweak pentru paltforma iOS dezvoltat acum mai bine de un an de zile in ideea de a da posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a extinde functionalitatea propriului lockscreen. Ei bine in noul iOS 5 cei de la IntelliBorn duc lucrurile cu cativa pasi mai departe implementand noul Notifications Center direct in LockScreen-ul din iOS 5. Aceasta implementare aduce nu doar posibilitatea de a citi notificarile fara a mai debloca terminalul dar aduce si optiunea de a le modifica modul in care sunt prezentate astfel incat sa putem inchide fiecare categorie de notificari prin simpla apasare a unui tab.

    Noutatile nu se opresc aici deoarece IntelliScreenX aduce posibilitatea de a citi email-uri direct din LockScreen si vom avea optiunea de a citi intreg textul email-ului si de sterge sau marca mesajele ca si citite. Acelasi lucru putem face si pentru notificarile trimise de pe Facebook sau Twitter si desigur ca vom putea accesa chiar si website-uri fara a mai debloca iDevice-ul din mana noastra. Noua versiune a plugin-ului Intelliscreen se anunta a fi extrem de interesanta pentru ca aduce o serie de functii care in mod normal nu ar fi implementate de catre Apple prea curand.

     IntelliScreenX va fi lansat in versiune beta saptamana aceasta insa versiunea finala va trebui achizitionata din Cydia pentru 9.99$.

 • Nu prea am folosit jailbreak dar de cand e cu iOS5 got mAi tare ma tenteaza

 • Cosmin

  In 2007 la lansarea iPhone, atunci cand prezenta tehnologia Multi-Touch, Steve spunea printre altele ca “ignores unintended touches”. Daca IntelliScreen iti da posibilitatea sa faci “aproape totul” din LockScreen, inclusiv sa stergi mesajele, atunci ce rost mai are LockScreen-ul? Mi se pare ok sa ai toate informatiile necesare disponibile imediat in LockScreen, dar nu sa le modifici de acolo.

 • Nonemo

  Cum zice si Cosmin: si mie mi se pare ca ajungi sa dai 10$ ca sa faci din lockscreen ce poti face dupa deblocare, diferenta fiind ca in lockscreen e mai incomod.
  Notificarile in lockscreen sunt insa folositoare (eu folosesc LockInfo)

 • Sebastian

  Cum se numeste tweakul cu care schimbi wallpaperul de la NC?

 • Pingback: IntelliScreenX disponibil pentru utilizatori in versiune beta()