Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store: Blacklist™ – o dubla pacaleala pentru...

Tepe cu aplicatii din App Store: Blacklist™ – o dubla pacaleala pentru App Store si utilizatorul roman

  Acum o luna si jumatate v-am vorbit despre iBlacklist Manager, o aplicatie facuta pentru a trage teapa romanilor care chiar cumpara aplicatii din App Store. Probabil din cauza vanzarilor scazute aplicatia a fost usor modificata si retrimisa la Apple pentru publicare in App Store sub denumirea de  Blacklist™. Desigur ca ea vine de la un alt dezvoltator insa daca va uitati la ambele aplicatii veti observa faorte usor cat de bine se aseamana nu doar in ceea ce priveste meniul ci si in ceea ce priveste teapa data cumparatorilor.

  Desigur ca la Apple exista prea putina durere in cot despre asemenea tepe trase utilizatorilor atat timp cat banii ies. Din pacate aplicatiile de acest gen nu sunt sterse din App Store chiar daca utilizatorii se plang de ele asa ca eu va avertize in legatura cu existenta lor si voi stiti de ce trebuie sa va feriti. Lucruri de acest gen se intampla in toate magazinele de aplicatii, chiar si in Android Market, Windows, Marketplace, Blackberry World, etc.

 • Dream

  Mai rau e de utilizatorii novici. Daca stai sa te gandesti e cam imPosibil fara jailbreak avand in vedere ca apple nu-ti da lIbertati prea multe la customizare.. Pacat ca nu se iau masuri.. De-ar avea un sistem de report al apps-urilor naspa/tepuitoare sa dam toti report 🙂

 • Andrei

  eu chiar nu inteleg de ce va panicati,banii se pot lua inapoi de la itunes support rapid si sigur,eu am luat inapoi peste 100 € de la ei inapoi,reclamand errorile din soft,simplu

 • Andrei

  asta e unul dintre exemple :
  Dear Lica,

  This is Rohith again. Hope you are doing good.

  Lica, I’m sorry to learn that this item did not meet the standard of quality you have come to expect from the iTunes Store. I have submitted this item for investigation. Apple takes the quality of the items offered on the iTunes Store seriously and will investigate the issue with this item, but I can’t say when or if the issue will be resolved. Please try again in a few weeks.

  I have reversed the charge for M2XKFVHN3B M2XKG1LW9D M2XKGKWFKD M2XKHV7XMN M2XKJ5J410. In five to seven business days, a credit of $64.72 should be posted to the credit card that appears on the receipt for that purchase.

  Hope this resolves your issue. Apple appreciates your business. For any further queries , please feel free to contact us.

  Happy Holidays!

  Sincerely,

  Rohith
  iTunes Store Customer Support

 • Andrei

  pe apple chiar nu ii doare in cot,si ei chiar dau inapoi banii 100%

 • Alvi

  Eu am trimis in trecut multe mail-uri pentru a lua banii inapoit si a mers, in schimb am trimis acum 2 saptamani un mail pentru iBlacklist manager si nici un raspuns, tocmai am trimis inca unu si daca nu o sa primesc un raspuns va trebui sai sun…