Unul din patru doctori europeni foloseste o tableta iPad la lucru

  Nu cred ca mai exista printre voi persoane care sa nu stie ca iDevice-urile sunt dispozitive excelente pentru domeniul medical si in Europa doctorii par sa fi “imbratisat” fara probleme tehnologia celor de la Apple. O companie din SUA a derulat un studiu in Germania, Franta, Spania, Italia si Marea Britanie si a descoperit ca 26% dintre doctori folosesc tableta iPad in scopuri profesionale insa inca 40% dintre participantii la studiu au declarat ca intentioneaza sa achizitioneze o tableta in urmatoarele 6 luni.

Data from a new study has shown that 26 percent of European doctors own an iPad and spend over a quarter of their professional time using the device, with another 40 percent say they plan to buy an iPad within six months. We discovered that iPad-owning physicians spend an impressive 27 per cent of their professional online time on the device, likely replacing desktop time and probably some offline media time too. 

  Majoritatea doctorilor folosesc tableta iPad pentru a cauta online informatii despre bolile pe care le trateaza insa unii isi informeaza pacientii in legatura cu boala pe care o au si posibila strategie de tratare a ei. In Marea Britanie se afla cei mai multi doctori detinatori de tablete iPad, practic o treime dintre doctorii de acolo detin un asemenea dispozitiv si il folosesc in scopuri profesionale. Desigur ca studiul a fost derulat pe cateva dintre cele mai “bogate” tari din Uniunea Europeana pentru a oferi rezultate atat de interesante.