Gevey unlock pentru iPhone 4 cu baseband 04.11.08 este in proces de dezvoltare si ar putea fi disponibil in curand

Gevey iPhone 4 unlock 04.11.08

  Acum cateva saptamani v-am spus ca echipa dezvoltatoare a cartelelor Gevey lucreaza la o solutie de decodare pentru iPhone 4 cu baseband 04.11.08. Ei bine pe site-ul celebrei companii este publicat mesajul pe care il vedeti in imaginea de mai sus, semn ca lucrurile decurg bine pentru dezvoltarea solutiei de decodare. In momentul de fata se vorbeste doar despre baseband-ul 04.11.08 al terminalului iPhone 4 insa acel baseband este disponibil doar pentru iOS 5 deoarece in iOS 5.1 Apple l-a actualizat si versiunea 04.12.01 este acum disponibila.

  Daca Gevey va reusi sa dezvolte o solutie de unlock pentru iPhone 4 atunci este posibil ca ea sa functioneze numai pe baseband-ul 04.11.08 sau poate pe baseband-ul vechi si pe cel nou avand in vedere ca e putin probabil ca Apple sa fi blocat exploit-ul utilizat in decodarea vechiului baseband.

Thanks to S.

44 COMENTARII

  1. cred ca de vreo luna au postat ca se lucreaza la 4.11.08. Ziceau pe facebook acum vreo 2 zile ca in curand or sa scoata solutia pt 4s CDMA dar de iphone 4 au cam uitat.

  2. Inca nu aparut, cand va aparea vei vedea sigur pe site-ul oficial gevey si aici banuiesc, si de cumparat vei gasi pe ebay preturi mai bune decat pe site-urile romanesti. Cu totii asteptam aceasta optiune de unlock, neverlock-ul fiind mult mai scump

  3. stie careva merge gevey pe iPhone 4 cu baseband 04.11.08…sau cat mai dureaza pana apare

    gevey pentru basseband 04.11.08 versiunea 5.0.1

  4. Hi, am o nelamurire. Nu ma pricep absolut deloc in demoniul acesta. Am un iphone 4,versiunea 5.01. codat ,firmware modem 4.11.08. – firmware modem inseamna baseband-ul despre care se discuta in postre? Acum 2 zile mi-a adus mama din afara un Gevey Ultra S ,pe ambalaj scrie iOs 5.01.,am fost astazi la un service GSM si mi-au spus ca nu e bun gevey-ul. Se poate decoda varianta de iphone pe care o am cu gevey ultra s ? Am inteles ca o decodare prin neverlock costa destul de mult.

  5. nu,trebuie sa astepti unlock pentru baseband(firmware modem) 04.11.08(adica un gevey de care se vorbeste mai sus)…pana nu apare nu poti face nimic

  6. Nu stiu daca am voie……daca nu am , Zaone va sterge postul .
    facetzi downgrade la BB pana apare gevey-ul .

    Cu stima domnilor !

  7. Dragilor, m’ar interesa si pe mine cum se face downgrade pe Iphone 4!!! am inteles ca nu se poate, dar daca exista o solutie as fi incantata sa o ascult!!! 🙁 Am si eu unul in casa cu ios 5.0.1 pe BB 04.11.08

    Multumesc anticipat

  8. Zaone am gasit pe okazii la cineva ca are gevey sim 04.11.08…ce zici ii tzapa sau chiar au aparut ? avea si commenturi acolo ca cika ar merge cartela au lasat commenturi la alti la care au vandut ii 1 mil si o trimite prin posta ce zici are rost sa incerc ?

  9. colegi va rog lamuriti-ma va rog si pe mine: eu am un model de Iphone 4 adus din Franta, este codat pe Orange si as vrea sa il pot folosi in tara, este versiune 5.1(9b176) iar firmware 04.12.01, spuneti-mi va rog daca gasesc gevey in acest moment sau ce solutie imi dati sa il pot folosi, daca nu sa caut sa-l vand…

  10. @Andrew: In iOS 6 e alt baseband, alea din iOS 5 vor fi date uitarii daca va mai iesi vreodata o solutie de unlock, desi lucrula sta pare putin probabil.